Tony Iommi е намерил 500 рифа за евентуален проект с Brian May

21 апр 2019, 17:47 ч. 1980 / 9 5
пред./следв.

   Китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi публикува съобщение в социалните мрежи, че е прекарал известно време с друга легенда - китариста на QUEEN Brian May, с когото е възможно да направи съвместен проект.

   Първият музикант е търсил рифове и е намерил... около 500, според снимката - в малък CD плейър. За възможно колаборация между двамата се говори от 2013 г., малко след като Iommi бе диагностициран с рак. Те са се срещнали и са обсъдили матеирал, който Tony е събрал през годините, но по една или друга причина не е използвал. May му е казал, че музиката трябва да види бял свят. Дали ще се появи нещо и дали то ще е съвместен проект на легендарните ветерани, предстои да разберем.

 

още за:

Tony IommiBrian May


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сепултур 23.04.2019 17:19:23 отговори + 2 0
Още 200 рифа и ще задминат Металика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 23.04.2019 17:19:46 + 2 0
Да вземат Ларс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 21.04.2019 18:40:19 отговори + 7 2
Да вземат Брус Дикинсън да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.04.2019 19:20:58 + 7 1
Смятам че по-скоро ще направят албум с различни певци във всяка песен, както Айоми вече е правил в първия си солов албум. Точно за Брус не съм сигурен дали би влязъл обаче - той не е в много добри отношения с лагера на Блек Сабът заради онзи Озфест преди години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 21.04.2019 20:18:05 + 7 1
На онзи Озфест в дъното на простотиите беше на Ози жена му. Ама и на Брус що му трябваше да разправя, че риалити шоуто на Ози е простотия. То, че е така - така е, ама все пак си един вид гост и обиждаш домакина.
Иначе, подобни колаборации са слаба бира.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".