Tony Iommi иска да издаде бокс-сет на BLACK SABBATH от времето с Tony Martin

30 мар 2021, 07:08 ч. 689 / 6 2
пред./следв.

   В интервю за "Full Metal Jackie" китаристът и лидер на легендарната британска метъл банда BLACK SABBATH Tony Iommi коментира преизданията на албумите на групата с Ronnie James Dio, които се появиха в началото на този месец.

   Музикантът споделя, че се планират още специални комплекти, включващи неиздаван материал и др., както и бокс-сет от времето на "Кръстниците" с вокалиста Tony Martin. Такъв ще се появи в неопределено бъдеще, а евентуално и песни с фронтмена на DEEP PURPLE Ian Gillan.

   Iommi още веднъж декларира недоволството си от появата на неиздаваната песен с Dio "Slapback", която бе качена в "YouTube" от наследника на клавириста Geoff Nicholls Gary Rees. Martin казва, че той има много матеирал, който никога не е издаван, но ако композициите бъдат направени публично достояние, това ще е по подходящ начин.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уее брее 30.03.2021 07:26:17 отговори + 2 2
То тва е от поне десет годин.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 31.03.2021 09:32:17 + 2 0
Е, не са чак десет, но няколко. Сопмням си, че се бяха видели на гроба на Кози и бяха говорили за пръв път от много години. При Айоми тези неща стават бавно, но щом си го е наумил, ще стане. През годините много последователно и методично ги прави тези римастъри с бонуси, свързва се пак с певците, правят нова музика и т. н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".