Tony Iommi изобщо не е доволен от пускането на неиздаваната песен на BLACK SABBATH с Dio

12 мар 2021, 07:22 ч. 1329 / 11 0
пред./следв.

   В интервю с Eddie Trunk за "SiriusXM" китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi коментира появата на неиздаваната песен на групата "Slapback" с Ronnie James Dio, която бе качена в "YouTube" от наследника на клавириста Geoff Nicholls Gary Rees.

   Струнникът казва, че "изобщо не е доволен" от неоторизираното пускане на парчето и това е "оставило лош вкус в устата му". Той уточнява, че по онова време Nicholls изобщо не е бил свързан с BLACK SABBATH, както и че на баса в репетиционния запис свири самият Dio. Също така Iommi отговаря и защо "Slapback" не е била издадена официално. Той споделя, че по време на репетициите е имало едно-две парчета, които просто не са пасвали на албума "Heaven and Hell". А явно и на по-късните издания на "Кръстниците".

   Думите на Tony противоречат на по-ранно изказване на басиста Geezer Butler, който заяви, че той свири в песента. И шеговито добави, че композицията показва защо е напуснал бандата. За съжаление Ronnie си отиде преди повече от 10 години и не можем да чуем неговия коментар за "Slapback" и дали той или Geezer е на баса. Но чии са вокалите няма никакво съмнение.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".