Tony Iommi миксира последните концерти на BLACK SABBATH за евентуален лайв албум

9 апр 2017, 18:39 ч. 808 / 5 2
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi коментира плановете си за бъдещето, след като легендарната банда официално приключи кариерата си (или поне големите турнета). Самите музиканти все още не са сигурни дали и как биха могли да продължат да свирят заедно. 

   Iommi казва, че може би на концертите на SABBATH е сложен край, но той не смята да прекратява дейността си. Все пак, китаристът се съобразява и със здравословното си състояние. В момента той преглежда материала, записан на последните концерти на групата в Бирмингам и го миксира за евентуален лайв албум. BLACK SABBATH планират и документален филм, който може да бъде съпроводен от концертния диск. Същевременно Tony има събрани и доста идеи, които биха могли да се появят в негов самостоятелен албум.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 10.04.2017 00:00:09 отговори + 3 0
И след лайфстайл нов студиен албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dngjifor 9.04.2017 20:15:19 отговори + 3 8
-Кучито ши яде ли идин умрял гълъб?
-Ама вие луда ли сте, как ще яде гълъб???
-МА ТОЙ УМРЯЛ МА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".