Tony Iommi потвърждава, че през 2023 г. ще бъдат преиздадени албумите на BLACK SABBATH с Tony Martin

31 дек 2022, 09:15 ч. 908 / 24 4
пред./следв.

   В съобщение в социалните мрежи по повод 75-годишнината от рождението на барабаниста Cozy Powell китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi потвърждава, че през 2023 г. ще бъдат преиздадени албумите на групата с вокалиста Tony Martin.

   По-рано новината обяви и самият певец, уточнявайки обаче, че той няма участие и не взима решения, свързани с бандата. Дали творбите ще излязат като бокс-сет, както се твърди досега, или в друга форма, предстои да бъде уточнено. Най-вероятно към албумите ще има различни допълнителни материали и бонуси.

 

black sabbath tony martin era



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aporiser 8.01.2023 12:59:59 отговори + 2 0
Не бива да се забравя като глас Тони Мартин.Когато го чух за пръв път ми увисна черното.За мен Той е уникален глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен гущер 1.01.2023 14:58:23 отговори + 9 1
За мен това е най-добрият им вокалист! Имам предвид според стила на бандата. То е ясно, че Дио е най-най. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 4.01.2023 15:28:27 + 0 4
Най и единствен си остава татко Ози! Това което е като статус тази велика група в момента се дължи на класическия и състав! Не омаловажавам всички велики музиканти преминали през бандата, но те са миманс! Досега не съм видял нито един голям доказал се музикант в рока, да е цитирал като инфлуенсни албуми на групата от времето на Тони Мартин или Йън Гилън ако щете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тулуп 13.08.2023 02:11:48 + 0 0
Столе! Това, че не си чувал някой да е инфлуенснат(страшна простотия си написа от въпросните албуми си е твой проблем. Сещам се за доста от ранните дет метъл групи, които са били "инфлуенснати" от Born Again. Тони Мартин го сочат предимно в по-леките жанрове, тук-там някоя дуум група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".