Tony Iommi съди "Live Nation" за нарушени търговски права

17 дек 2008, 08:20 ч. 183 / 1 3
пред./следв.
Bloomberg.com съобщава, че китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi е завел съдебно дело срещу "Live Nation" за нарушени права върху търговска марка на групата, тъй като промоутърската агенция е продавала мърчандайз с изображения на SABBATH без разрешение. Стоките са реализирани от компанията "Signatures Network", която "Live Nation" закупува през 2007 г. Първата е продължила да продава продукти с образа на Iommi и BLACK SABBATH и след изтичане на договора, уреждащ това.

   Горното донякъде дава косвен отговор на въпроса кой държи правата върху името BLACK SABBATH. Не е невъзможно те да са поделени, но все пак, причините за решението настоящата банда с участието на Iommi и Ronnie James Dio да бъде наречена HEAVEN AND HELL продължават да бъдат не напълно ясни.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 17.12.2008 19:51:10 отговори + 0 0
Тони си е евреин! Гледа да изкара пари и от въздуха)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 17.12.2008 12:12:08 отговори + 0 0
Ами с кучка като шарън не си струва да се спори, дори и когато си прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 17.12.2008 09:08:46 отговори + 0 0
По начало този въпрос май е неуместен. Че Сабат се държи от Айоми си личи ясно от албумите от 1983 до 1994, когато единственият титуляр беше той. Като изключим Dehuminazer, останалите албуми са с Гл.Хюз/ Тони Мартин + куп супер кадърни музиканти и името винаги беше BlackSabbath! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".