Tony Iommi за финалното турне на BLACK SABBATH: "Няма да мога да издържам повече"

6 сеп 2015, 19:07 ч. 1165 / 3 0
пред./следв.

   Преди няколко дни BLACK SABBATH оповестиха решението си да тръгнат на голямо световно турне догодина, което ще бъде последно в историята им. Сега китаристът и лидер на групата Tony Iommi коментира пред в-к "Birmingham Mail" причините музикантите да сложат края на съществуването на легендарната банда.

   "Всъщност, няма да мога да издържам повече. Тялото ми няма да понесе още много. Време е да теглим чертата, не мислите ли? Беше страхотно, но трябва да спрем. Не ме разбирайте погрешно, аз още обичам да свиря на живо. Но цялото изтощение около пътуването по турнетата е проблемът", коментира Iommi. По отношение борбата си с рака той споделя: "Не искам това да се завърне. А всичкото пътуване около SABBATH ми коства все по-висока цена". Музикантът споделя, че си прави тестове на всеки две седмици.

   По отношение грандиозната продукция, която бандата обещава за турнето, той разкрива, че сетлистът ще бъде от цялата история на BLACK SABBATH, която включва Ozzy Osbourne на вокалите. "Всички любими на феновете класики ще са там, както и песни, които рядко сме свирили на живо". 

   Iommi потвърждава и че групата има написан материал за нов албум, но не е сигурно кога и дали той ще бъде издаден.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".