Tony Martin, Joe Lynn Turner, Jorn Lande и др. ще гостуват в новия албум на Magnus Karlsson

25 апр 2015, 12:39 ч. 881 / 6 2
пред./следв.

   Китаристът на PRIMAL FEAR Magnus Karlsson в момента работи по втори албум на проекта си "Free Fall". Във връзка с това, музикантът направи следното съобщение: "Има нова великолепна певица в света на метъла! Името й е Rebecca De La Motte [на втората снимка] и ще можете да чуете фантастичния й и глас във "Free Fall II"

   В бъдещата творба ще участват и много други гости: Tony Martin (екс-BLACK SABBATH), Joe Lynn Turner (екс-RAINBOW/DEEP PURPLE), Jorn Lande (ALLEN/LANDE, екс-MASTERPLAN), Jakob Samuel (THE POODLES), Harry Hess (HAREM SCAREM) и Jaime Salazar (ALLEN/LANDE, LAST TRIBE).

 

Magnus Karlsson



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стас 27.04.2015 05:44:39 отговори + 3 0
Тука е намесена жена певица. Къде е Гюро Ахмедов да започне да припада? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 25.04.2015 17:23:13 отговори + 5 1
Точно тия тримата не са нормални хора. Смятам, че не са от този свят, по-близо са до извънземните и боговете. Уникални гласища! Този албум ще се чака с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".