Tony Martin разкрива, че е записвал демо версии за "Dehumanizer" на BLACK SABBATH

4 яну 2022, 10:43 ч. 878 / 8 3
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Almost Human" вокалистът Tony Martin, който участва в BLACK SABBATH между 1987 и 1991 г., разкрива че е записал няколко демо песни за албума на "Кръстниците" "Dehumanizer", който се появи през 1992-а и отбеляза завръщането на вокалиста Ronnie James Dio.

   Martin споделя, че е бил изненадващо уволнен от групата точто преди репетициите за "Dehumanizer". В следващите няколко седмици обаче нещата между Tony Iommi и Geezer Butler и Dio не са потръгнали много добре и Martin е бил попитан дали може да се върне. Тогава той е отказал, защото е започвал работа по самостоятелния си проект. След няколко месеца обаче отново е бил помолен да се присъедини към бандата. Тогава се е съгласил и е отишъл в студиото на BLACK SABBATH и дори е пял в няколко демо версии. След това е казал на другите музиканти, че материалът не е подходящ за него и песните трябва да бъдат пренаписани. Но е нямало време за това. И в крайна сметка Iommi и Butler са се договорили с Dio и албумът излиза с неговите вокали.

   "Dehumanizer" е последният албум на BLACK SABBATH с Ronnie James Dio. Последващото им събиране между 2006 и 2010 г. бе с името HEAVEN AND HELL. Квартетът има и едно гостуване в България - през юни 2007-а по време на първото тридневно издание на фестивала в Каварна, тогава с името "Kaliakra Rock Fest".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cadaver 4.01.2022 18:03:39 отговори + 6 0
Албумът е страхотен, но и Тони е голям певец. Много ми е интересно да разбера как са звучали съответните песни с негово участие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 4.01.2022 19:30:07 + 2 2
Ами как, примерно, както си звучи Virtual XI с Блейз Бейли.
Този албум, изпят от Дикинсън, това вече би било интересно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ботев 4.01.2022 13:29:21 отговори + 13 0
Велик албум!
Няма слаба песен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".