TOOL най-сетне разрешиха съдебните си проблеми, зелена светлина пред новия им албум

15 мар 2015, 19:22 ч. 899 / 8 2
пред./следв.

   Започналите през 2007 г. съдебни дела, които досега бавеха издаването на нов албум на TOOL, най-сетне са приключили и то - в полза на бандата. Първоначално сътрудник на TOOL е завел дело срещу тях за създаден от него артуърк, върху който е предявил авторски права. След това застрахователната компания, наета от групата именно с цел легална защита, се е обърнала срещу музикантите, съдейки ги за технически неуредици. Това разкрива в скорошно интервю китаристът Adam Jones. Освен гореспоменатите трудности, един от членовете на групата е имал здравословни проблеми. Сега TOOL могат да се съсредоточат напълно върху създаването на дългоочакваната си следваща творба. Току-що те са написали още една нова песен, като имат и 10 други парчета в различен стадий на завършване. Jones се надява албумът да бъде завършен преди края на тази година.

 

tool

още за:

ToolAdam Jones


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 15.03.2015 20:31:11 отговори + 5 1
why hurry so much? нека да е кръгло 10 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 15.03.2015 20:02:58 отговори + 7 1
Да пускат двойна тава че закъсняха много с графика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".