TOOL започнаха записи за новия си албум

6 мар 2018, 09:42 ч. 1307 / 6 3
пред./следв.

   Според публикация на китариста на TOOL  Adam Jones в социалната мрежа "Инстраграм", групата най-сетне е започнала записи за дългоочаквания си нов студиен албум. През миналия месец музикантът прогнозира "чудото" да се случи и изглежда, че това наистина е така.

   Малко по-рано вокалистът Maynard James Keenan съобщи, че е готов с "текстовете и мелодиите" на всички без една композиции. Дали предългото очакване е към края си предстои да разберем.

   Вече стават почти 12 години откакто излезе последният албум на TOOL "10,000 Days" (2006). Можем реалистично да се надяваме, че TOOL няма да надминат своеобразния рекорд на GUNS N' ROSES, чиято "Китайски демокрация" се появи 15 години след предшественика си.

 

tool

още за:

Tool


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Инструмент 8.03.2018 12:08:52 отговори + 1 0
Тея нещастия имам чувството че и да пръднат, пак ще има новина за това. Претеншъс факс и групата, и техните фйенове... айде слушайте Смолмен там и се кефете на оргиналдъто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 6.03.2018 19:29:47 отговори + 3 1
Рекордът на Guns N'Rouses не е в това, че Chinese Democracy се появи 15 год след предшественика си, а в това, че е бил записван повече от 10 год, смяна на един куп музиканти и похарчени над 13 млн долара за него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bms 6.03.2018 18:19:36 отговори + 4 1
Надявам се и групата да знае , че са започнали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".