TORTURE SQUAD и CILICE с два концерта в България

24 май 2008, 14:54 ч. 92 / 1 12
пред./следв.
Бразилците TORTURE SQUAD и холандските им колеги CILICE ще изнесат два концерта в България като част от двумесечното си европейско турне. На 12 юни групите ще свирят за първи път в столичния клуб "8th Ball". На следващия ден (13 юни) бандите се пренасят във Варна и ще се изявят в клуб "Зона 51".

още за:

Torture SquadCilice
Свързани новини

Няма свързани новини.




Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


infrared` 12.06.2008 23:05:00 отговори + 0 0
А някой изобщо дочака ли ги, понеже до 21 часа ги нямаше, а вътре нямаше и помен от инструменти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Another Day 26.05.2008 22:09:37 отговори + 0 0
Torture Squad мачкат !!! До колкото разбрах концерта в София ще е от 20 часа,а билета ще е 10 лева. Но не съм сигурен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 26.05.2008 19:02:16 отговори + 0 0
Някой да знае цена и точен час? Torture Squad са касапи направо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Regressor 26.05.2008 14:56:54 отговори + 0 0
Идеята вероятно е, че който е поканил тези групи в Бг не иска да се вътри за озвучаване на по-голям клуб, а най-много да плати за наем на барабани, което със сигурност ще се изплати от приходите за вход. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Regressor 26.05.2008 14:53:00 отговори + 0 0
8th ball също не е особено голям... Не знам кои са организаторите от българска страна, но ако има и поне една подгряваща бг група няма да е зле мероприятието да се проведе в по-голям клуб.. например Домино! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 25.05.2008 22:10:56 отговори + 0 0
Ами намери по-добро помещение, анонимнико! Или си преобразувай хола! Аман от хейтърчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonyme 25.05.2008 15:54:37 отговори + 0 0
Ти да не си ходил на Бурзум
Ти в Зона 51 ходил ли си? Там е все едно свирят у нас в хола (Който не е особено голям )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burzum 25.05.2008 12:21:02 отговори + 0 0
Вярно, трябва при тази висока посещаемост на концерти на стадион "Ю.Гагарин" да го направят този концерт. "Анонъме" ти ходил ли си на концерт в България някога??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonyme 25.05.2008 10:36:38 отговори + 0 0
Жалко за групата. Много са яки и не заслужават да ги натикват в тези дупки. Зона 51 е срамота. После какво ще си мислят за България. Не вярвам турнето им да мине по мазета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2008 18:57:31 отговори + 0 0
Ау тея TORTURE SQUAD просто късат глави, чуйте албума от тази година. Ще се ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VESO 24.05.2008 17:06:47 отговори + 0 0
TORTURE SQUAD
Genre(s)
Thrash/Death Metal
Lyrical theme(s)
Death, Horror, Torture
Origin Formed in Current label Status
Brazil (São Paulo, SP) 1990 Voice Music / Wacken Records Active
Current line-up
Vitor Rodrigues - Vocals
Amílcar Christófaro - Drums
Castor - Bass
Augusto Lopes - Guitar (Eternal Malediction)
Former/past member(s)
Mauricio Nogueira - Guitars (ex-Krisiun, Zoltar, In Hell (Bra), Infector)
Cristiano Fusco - Guitars
Marcelo Fusco - Drums
Marcelo Dirceu - Bass, Vocals
Fúlvio Pelli - Guitars

Discography:

A Soul In Hell Demo, 1993
Shivering Full-length, 1998
Asylum Of Shadows Full-length, 1999
The Unholy Spell Full-length, 2001
Pandemonium Full-length, 2003
Death, Chaos And Torture Alive Live album, 2004 Death, Chaos And Torture Alive DVD, 2005
Chaos Corporation Single, 2006
Hellbound Full-length, 2008

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2008 16:58:59 отговори + 0 0
къв стил са тия да го еба ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".