TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA ще изнесат 120 концерта за 52 дни

15 авг 2014, 21:20 ч. 365 / 5 0
пред./следв.

   Комерсиалният проект на музикантите от SAVATAGETRANS-SIBERIAN ORCHESTRA - ще предприеме амбициозно коледно турне в Северна Америка, започващо в средата на ноември. Два отделни състава ще обикалят САЩ едновременно, като част от датите ще включват следобедни и вечерни представления в един и същи ден. Обиколката ще обхване 71 града за 52 дни и ще включва общо 120 концерта с много пиротехника и лазерни ефекти. 

   В последните 15 години TSO са изнесли 1600 концерта пред публика, наброяваща 11 милиона души. Както ви съобщихме, догодина на фестивала "Wacken Open Air" ще бъде едно от малкото шоута на TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA в Европа, а освен това на събитието ще се случи и дългоочакваният реюниън на култовите SAVATAGE.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".