Trent Reznor обяви последния концерт на NINE INCH NAILS в САЩ

15 юни 2009, 17:56 ч. 149 / 1 5
пред./следв.
По време на изпълнението на NINE INCH NAILS на "Bonnaroo Music and Arts Festival" в Манчестър, Тенеси на 14 юни, лидерът на групата Trent Reznor е обявил, че това е последният концерт в историята на NIN в САЩ. "Не бъдете тъжни. Аз ще продължа. Но мисля, че ще загубя... моя ум, ако не престана по този начин и трябва да спра".
   Наскоро NINE INCH NAILS приключиха щатското си турне с JANE'S ADDICTION, като през август им предстоят дати в Европа и Азия. Още предварително Reznor анонсира, че това е последното турне на групата (озаглавено "Wave Goodbye Tour"), с което се отбелязва и 20-годишнината от излизането на дебюта "Pretty Hate Machine" през 1989-а.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ronnie 17.06.2009 19:02:13 отговори + 0 0
Що бе, има интерес към индъстриъла. На Комбикрайст и Пейн (и на двата не успях да отида, за което адски ме е яд) доколкото знам си е била качествена публиката. Да не говорим, че НИН ще привлекат и много фенове на алтърнатив рока. И на Quake Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2009 11:07:26 отговори + 0 0
Велика група, недооценена от по-голямата част от родната публика... винаги съм искал да ги видя на живо, та те ме зарибиха по индъстриъл музиката... жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 16.06.2009 17:02:27 отговори + 0 0
Абе какъв единствен бе братче, свирят навсякъде без БеГето-Гърция, Истанбул, Румъния, Унгария, Чехия, Полша...Аз се навивам много за феста в Истанбул, ама ми е счупена колата и не се наемам да шофирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 16.06.2009 11:53:55 отговори + 0 0
нищо, Felly, ако дойдат, ще ги уважим
пък и ако се замисли като единствен концерт на полуострова, ще се смъкне народ и от комшиите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 15.06.2009 21:07:57 отговори + 0 0
Замисляме да се срещнем с лудия гении на 24 юли в Будапеща и тръпна...Че веднъж вече ми се размина подобна близка среща. Wave Goodbyu - OK, стига Аз да кажа Hello. Чувам слухове за концерт в БГ-то, но не вярвам, вече е късно, а и те не свирят хеви метъл и интересът към тях е неимоверно малък. Забелязал съм, че в новините за НИН има по 3-4 коментара. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".