Trent Reznor призова феновете да крадат дисковете на NINE INCH NAILS

19 сеп 2007, 15:52 ч. 196 / 4 18
пред./следв.
Фронтменът на NINE INCH NAILS Trent Reznor призова феновете на групата му да крадат музиката им в знак на протест срещу високите цени на дисковете.

   Още през май Reznor нападна "Universal Music" като ги обвини, че определят "абсурдни" суми за музиката на NINE INCH NAILS и заяви, че те "съдират кожата на феновете". По време на концерта си в Сидни тази неделя Reznor отново разпали огъня като заяви на тълпата: "Последният път, когато бях тук, водех кампания срещу смешно високите цени на дисковете. Сега лейбълът ми ме мрази заради това, че нарекох ръководството му алчно. Някой да е видял цената да пада? Ами тогава откраднете дисковете! Крадете и давайте на приятелите си. Не спирайте". В момента новият албум на NIN "Year Zero" се продава за 30 долара, по-високо от средната цена за нова продукция. /БГНЕС



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nothing 24.09.2007 19:18:35 отговори + 0 0
ZYKLON чудя се такива металистчета като тебе защо изобщо си завират носовете там, където грухтящите дългокоси некрофилени гейчета са ги накарали да не разбират и да се кефят на музика предназначена за свине. Слушай си дет метъл и не коментирай неща, които са над твоето музикално ниво, щото говориш глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 21.09.2007 00:17:23 отговори + 0 0
Защо реши,че слушам блек?
А това,колко продават групите,които слушам си е тяхна работа.поне не се проявяват комерсиално в стил Към мен няма интерес вече,дай да кажа нещо против музикалната компания току виж са ми обърнали пак внимание.А това за шутовете,мога да ти го уредя.само че се съмнявам,че някога ще ти мерна мутрата.Дори пред академик,на концерта на онова чучало се съмнявам да си бил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 20.09.2007 22:30:12 отговори + 0 0
Zyklon,групите,които ти слушаш въобще имат ли някакви продажби?Освен Rammstein,другите ти любими банди са некви забити ърдърграуд групички,дето ги слушат 5 човека,такива групички като ника,който използваш.Дето никой не ги е чувал освен феновете им.Нали са TRUE.Kво те бърка какво е казал Резнър.Иначе на Менсън беше,нали,и пак плю по феновете,ама само тук,иначе там си мълчеше и гледаше тъпо,като всички блекита.Такива като теб само шутове в главата ше ги оправят!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nail9 20.09.2007 13:21:11 отговори + 0 0
Да,HaDeS,има нужда да пишеш "според мен".
А относно мненията,че всяка стъпка,която направи Резнър е ръководена от алчност за пари - моля преди да говорите наизуст запознайте се поне малко с въпроса,който смятате, че дискутирате.Вижте Viral Marketing в уикипедията или нинуики например,вижте концепцията на Year Zero.Спомнете си (ако някога изобщо сте знаели) как изтекоха първите няколко песни от албума.
Не ви карам да харесвате или да слушате NINE INCH NAILS.Разбирам,че някои от вас не харесват Резнър и групата - и аз не харесвам доста неща.Но за разлика от вас не пиша ограничени и неаргументирани мнения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pinion 20.09.2007 12:55:36 отговори + 0 0
ей, най на края,точно бях започнала да се чувствам виновна че пиратствам с всички тези антипиратски организации ,протести и изявления ,и сега чичо Трент ,като един невероятен мъжки екземпляр,ни се пуска безплатно и то доброволно!чак ми иде от обич към него да си купя оригиналното cd...'тва е човек и половина!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Георги 19.09.2007 23:50:26 отговори + 0 0
Ок виж,защо нещо,което не те кефи и не ти допада си правиш тук труда да пишеш за него?!? Просто няма смисъл.Да аз определено всеки ден посещавам този сайт,но не винаги пиша за групи или изразявам мнение за нещо,което не ме вълнува и не ме интересува от светът на музиката.Просто ти това го правиш за да се заиграваш с другите или един вид да убиеш скуката.Погледни на нещата и от по-добрата им страна и надживей собствените си предрасъдаци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HaDeS 19.09.2007 22:28:48 отговори + 0 0
хахаха 90% от метал/пънк обществото са сбирщина от простаци, това не ми пречи да слушам и да се кефя на тези, които си заслужават... тия със сигурност не си заслужават (има ли нужда да пиша "СПОРЕД МЕН"!?)
айдее уор /
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 19.09.2007 22:06:12 отговори + 0 0
Поредната поза.Този индивид се чуди,как да привлече вниманието към себе си.Защо не се е възмущавал докато си е трупал паричките?И наистина,всички производни на индивида са безсмислени,колкото него.
Нашите любими групички,може да продават и на 100 пъти по-високи цени,но това си е тяхна работа.Поне не се държат модерно.А това,че има 10-на вманиачени типа,които се проявявят на всяка новина за тоя,не значи че е харесван толкова.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 19.09.2007 21:54:30 отговори + 1 0
Уха! Не се надявах на толкова фенове на nin в китната родина Респект, момчета!
/ми плейс нин - "зироу съм"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nail9 19.09.2007 20:05:45 отговори + 0 0
HaDeS,простакът в случая си ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


funk_soldier 19.09.2007 19:00:20 отговори + 0 0
HaDeS, искаме ли да четем твоето мнение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.09.2007 18:56:17 отговори + 0 0
За теб може да са(сбирщина от простаци)"HaDeS",но за мен не са в никакъв случай.По твоята логика и MINISTRY,RAMMSTEIN,MERILYN MANSON и още други такива също са навярно сбирщина от ...
Погледни ПОЗИТИВНО на живота и на света макар и да е шибан този живот просто се опитай!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 19.09.2007 18:42:41 отговори + 0 0
Ае хора вие освен да плюете и да убиждате с друго занимавате ли се?Що не си гледате вашите групички и не оставите хората да си се оправят както и ме удачно....И съм сигурен,че вашите любими групи продават албумите си на много по високи цени от тези на NIN
Айде мир /
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HaDeS 19.09.2007 18:07:35 отговори + 0 0
абе тия няма ли да се откажат от "музиката", която правят за да си нямат работа с никакви цени на дискове и подобни простотии... последното нещо на света което ще направя е да си купя диск на тая сбирщина от простаци наречена НИН... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2007 17:59:59 отговори + 0 0
Хм -нали е милиенор благодарение на тези цени на дисковете. Нали му финанссират турнета и записи, клипове... Нали е част от голяма компания - сега се прави на ъндърграунд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.09.2007 17:42:41 отговори + 0 0
Ернесто-ооо-оооооо, Че Ге Ва Рааааааааааааааааааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.09.2007 17:30:12 отговори + 1 0
Ами така е аз съм вече на 31 години,но съм тотален...фанатичен маниак на групата "NINE INCH NAILS" вече почти 10год;.И винаги съм се възхищавал на креативното и твърде интелигентно,но нестандартно на мислене на този толкова универсален и все още неувяхващ гений,какъвто е самият Трент Резнър.Така е съгласен съм с това,което той е заявил относно цените,както на CD-та така и на DVD-та относно това,че са абсолютно кожудерски.
Браво Трент така си е и нека Бог да те закриля.
GOD BLESS YOU ...!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2007 16:29:19 отговори + 0 0
тука ше го издават ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".