Trent Reznor съобщава последния състав на NINE INCH NAILS

5 юни 2008, 16:14 ч. 150 / 4 1
пред./следв.
Лидерът на NINE INCH NAILS Trent Reznor публикува следното съобщение на официалния сайт на групата:

   Горд съм да обявя участниците в последния състав на NINE INCH NAILS за обозримото бъдеще. Ние успяхме да комплектоваме безспорно най-силния лайнъп, който някога съм имал. На сцената с мен ще бъдат Robin Finck, Alessandro Cortini, Josh Freese и Justin Meldal-Johnson. Работя върху нещо специално за тези шоута и на този етап не мога да бъда по-доволен от резултатите. Скоро ще разкрием някои представления тук, на nin.com, а междувременно пуснахме малко снимки от репетициите тук. Също така, съзнавам, че не всички от вас ще са запознати с придружаващите ни групи по време на отделните обиколки от турнето, така че компилирахме EP за вас. Щракнете тук, за да го даунлоуднете безплатно. Ако ви хареса това, което чуете, постарайте се да се появите на шоуто ни достатъчно рано [за подгряващите банди] (и, моля, окажете им подкрепа, купувайки си музиката им, ако такава е налична).


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 5.06.2008 22:06:37 отговори + 0 0
Не съм му фен на Резнър, но Джош Фрийз е титаничен тупанджия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".