Trent Reznor се подиграва на фалита на "TVT Records"

20 фев 2008, 20:05 ч. 147 / 3 2
пред./следв.
Trent Reznor (NINE INCH NAILS), който в последно време е в открита война със звукозаписната индустрия, не остави без коментар новината за фалита на лейбъла "TVT Records" (прочети). В съобщение на официалния си сайт със заглавие "Ще си получиш заслуженото" Reznor пише с връзка към споменатата информация: "Не ВСИЧКИ новини в музикалния бизнес тези дни са лоши". В миналото лидерът на NIN е имал сериозни проблеми с лейбъла, докато през 1992 г. успява да се освободи от договора си с него.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 20.02.2008 20:45:35 отговори + 2 0
За мен лично Трент Резнър е велик идеолог и музикант!
Човек с инуитивно и прогресивно мислене,каквото днес на много музиканти липсва.
Просто една музикално,нестандартна,но креативна личност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 20.02.2008 20:21:29 отговори + 0 0
Тия хора откъде имат душа да свирят, след като тъпите лейбъли им изсмукват здравето, не мога да разбера... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".