Trent Reznor ще участва в нов саундтрак към филм на Дейвид Финчър

10 яну 2011, 15:25 ч. 138 / 3 6
пред./следв.
Trent Reznor (NINE INCH NAILS, HOW TO DESTROY ANGELS) е разкрил, че след "Социална мрежа" отново ще участва в саундтрак на филм на популярния режисьор David Fincher (Дейвид Финчър). Това ще е римейкът на шведския трилър "The Girl With The Dragon Tattoo", който ще излезе по-късно тази година. В главните роли са Daniel Craig (Дениъл Крейг) и Rooney Mara (Рууни Мара).

още за:

Trent Reznor


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


reznik 10.01.2011 21:01:06 отговори + 0 0
как можахте да му сложите тая снимка точно емо-Резнър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вайъдзе Лейтършвили 10.01.2011 19:22:47 отговори + 0 0
@Ronnie
Те филмите от трилогията в никакъв случай не са някакви шедьоври, но определено са много увлекателни. Неслучайно му правят римейк на първия.

Но мацката... Леле какъв органичен образ! Настръхват ми космите в носа като се сетя за нея.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 10.01.2011 18:29:53 отговори + 0 0
Супер! Предвид режисьора, актьорите, а вече и композитора на музиката, очаквам римейкът да е добър, нещо, което рядко се случва.
Всъщност мен шведският филм не ми хареса, защото го гледах скоро след като бях прочел книгата и си спомнях повечето подробности от историята и имах доста пресни и силни представи за героите, с които филмът тотално се разминаваше.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вайъшот Лейтърян 10.01.2011 17:25:57 отговори + 0 0
Въййй, защо трябваше да ми припомняте за "The Girl With The Dragon Tattoo". Сипахте сол в сърдечната рана, отворена от несподелената ми любов по персонажа, в който актрисата Noomi Rapace се превъплъщава там.

Успокояващо е, че точно Дейвид Финчър ще му прави римейк. Значи все има някакъв шанс да не осерат по холивудски този чудесен трилър, част от епична криминално-шпионска трилогия.

Между другото, в шведския оригинал има и българска следа - немалка роля играе Георги Стайков /познат ни най-вече като Ростислав от "Вчера"/. Най-осезаемо е присъствието му във втория филм - "The Girl Who Played With Fire".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 10.01.2011 16:05:29 отговори + 0 0
Няма лошо... а на който си пада по кино, препоръчвам да гледа трилогията в шведския й оригинал преди да е излязла холивудската помийка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dudeor 10.01.2011 15:34:38 отговори + 0 0
Новина ама малко стара, от 3 дни е из нета.. Но подобре късно от колкото никога, нали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".