Trent Reznor ще започне работа по нова музика на NINE INCH NAILS

10 окт 2007, 23:18 ч. 158 / 3 1
пред./следв.
Billboard.com съобщава, че лидерът на NINE INCH NAILS Trent Reznor планира да започне скоро работа по нова музика за групата си, респективно - наследник на излезлия тази година албум "Year Zero". Поради правните си взаимоотношения с "Interscope" Reznor не е могъл да започне нов албум до изтичането на договора му с лейбъла. След призивите по концерти към феновете да крадат новия диск на NIN и атаки срещу звукозаписната индустрия, Trent Reznor вече е "свободен агент" и не е обвързан с никоя компания. Все пак, преди края на годината - на 20 ноември "Interscope" ще издадат "Y34RZ3R0R3MIX3D" - албум-ремикс на "Year Zero", а освен това лейбълът ще има право в бъдеще да реализира и компилация на NIN. Как ще се процедира от тук нататък, ако има нужда от преиздаване на стар материал на NINE INCH NAILS от времето с "Interscope", засега не е ясно.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AnTi-pRoMo ?!?%$#@ 11.10.2007 01:54:18 отговори + 0 0
СМЪРТ НА ЗВУКОЗАПИСНИТЕ КОМПАНИИ.ДА ЖРВЕЕ FREE DOWNLOUD ТОРЕНТ ТРАКЕРИТЕ !!! P2P FOREVER AND ETERNAL... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".