Trent Reznor спечели "Златен глобус" за музиката на "Социална мрежа"

17 яну 2011, 15:07 ч. 138 / 2 6
пред./следв.
Trent Reznor (NINE INCH NAILS, HOW TO DESTROY ANGELS) вече може да се похвали и с първата си сериозна кино награда. Неговият саундтрак, създаден заедно с Atticus Ross, към филма на Дейвид Финчър за основателя на "Facebook" - "Социална мрежа" спечели "Златен глобус" на церемонията по връчването на призовете на 16 януари в Лос Анжелис. Нещо повече - самата лента взе отличие за най-добър филм, Финчър - за най-добър режисьор, а сценаристът Aaron Sorkin - за най-добър сценарий.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тина (JoyRuiner) 20.01.2011 20:35:54 отговори + 0 0
Този последен коментар приемам като комплимент лично към мен (със сигурност и към много други хора), самовлюбена, надменна многознайка, дива фенка на Трент и целя му гений! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2011 16:14:26 отговори + 0 0
За филми и игри може да прави музика, спор няма. Иначе не му се отдава много... или по-точно му се отдава да пише за някви самовлюбени, надменни многознайковци, каквито са повечето му фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 18.01.2011 13:49:59 отговори + 0 0
Филм може да има за всичко и този филм се прави с много положени усилия. И е най-добре, когато не сме запознати с нещо да не коментираме, защото докато си бърборим, някои хора усилено работят. Уважавайте това обстоятелство! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тито 18.01.2011 04:02:57 отговори + 0 0
Музиката може и да е хубава, ама... Филм за Фейсбук? Аре бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трю метълист 17.01.2011 22:36:36 отговори + 0 0
Не е трю метъл -> не струва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eXasis 17.01.2011 19:56:33 отговори + 0 0
Музиката към филма е страхотна и заслужено печели награди! Но това не значи, че няма да се намерят толкова много трю металяги в сайта, че да гласуват отрицателно, де(както винаги). То си е ваша работа. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".