Trent Reznor става и актьор, ще играе вампир

4 мар 2011, 16:38 ч. 728 / 7 6
пред./следв.
Според "Badass Digest", наскоро спечелилият "Златен глобус" и "Оскар" за музиката си към филма "Социална мрежа" лидер на NINE INCH NAILS Trent Reznor ще продължи кино кариерата си и като актьор. Той ще напише саундтрака на предстоящата лента "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" и освен това ще играе ролята на вампир, който е убил майката на Ейбрахам Линкълн. Филмът ще се базира на книга на Сет Греъм Смит, а режисьор е Тимур Бекмабетов.

още за:

Trent Reznor


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Xopxe 29.03.2011 10:41:17 отговори + 1 0
Trent Reznor е доказано широко скроен творец който не просто се 'опитва' и 'упражнява', а създава тенденции. Времето на 'само метъл!' срещу 'само диско!' така или иначе остана някъде в '80-те. Но ако на някой му липсва метъла в NIN ето: http://www.youtube.com/watch?v=kax51pcXVq0 с поздрави от мен. И не ми казвайте че не бихте си отвинтили главата на това... А по въпроса за филма, както се оказва Trent R. няма да участва. Може би за добро понеже сценария обещаваше съвършена тъпотия. Иначе всичко друго е на 6 - режисьор, продуцент, композитор и планувания като вампир TR (при условие че по сценарии умира от маниакална депресия, иначе не го виждам някак си в ролята... :-) ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 5.03.2011 06:48:46 отговори + 0 0
От героите, през актьорите, та чак до екипа - невероятна интернационална мешавица! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 19:31:26 отговори + 0 0
Еми не е хеви метъл, и паЛар метъл не е, изобщо какво ли е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 4.03.2011 18:43:42 отговори + 0 0
ITS A TRAP!
пак трутата са прецакват да цъкат по новината (горките хора).. четете първо или незнате кой е трент?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.03.2011 17:35:20 отговори + 1 0
@Тоя преди мене
Необосновани мнения фтв. Евала...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fuckmachine 4.03.2011 17:09:25 отговори + 0 0
Тоя пич не му ли писна да се излага?Саундтрака към Соцмрежата беше ужасен(по-зле и от самия филм,което е постижение),а за музиката на Найн Инч Нейлс 'скучна' е твърде слабо определение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".