Третият албум на AUSTRIAN DEATH MACHINE е все по-близо

16 юни 2013, 11:14 ч. 212 / 3 1
пред./следв.
След като бе освободен под гаранция от ареста фронтменът на AS I LAY DYING се завръща, поне частично, към музикалните си занимания и по-точно - страничния си проект AUSTRIAN DEATH MACHINE. На официалния фейсбук-профил на Lambesis се появи съобщение от "Ahhnold", в което се казва:

   Tim завърши всички свои партии преди да тръгне на турнето в Азия. Той чакаше само аз да направя и моите части и заедно да приключим с миксирането на албума. През тази седмица започнах работа по това, тъй като вече имам всички файлове. Дискът трябва да е готов скоро и тогава ще започнем да планираме производството.

   През февруари Tim Lambesis обяви, че стартира кампания сред феновете за финансиране на "Triple Brutal", от която до края на април са събрани 78 000 долара. В зависимост от дарението, което е направил всеки, той ще получи различна версия на изданиете, плюс бонуси. Пакетите започваха от 10 щатски долара и достигаха до 1000, 1500 и 5000 долара. За 1000 долара можете да прекарете цял ден с бандата в студиото, за 1500 - да запишете гост-вокали в албума, а най-скъпият пакет осигурява "татуировка на вашите инициали на задника на Tim, плюс вечеря след това, за да се отпразнува".
AUSTRIAN DEATH MACHINE Triple Brutal


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Халфорд 16.06.2013 19:38:10 отговори + 0 0
"татуировка на вашите инициали на задника на Tim, плюс вечеря след това, за да се отпразнува".

Звучи интригуващо, бих дал парите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".