Три банди черпят за летния концертен сезон в "Rock It" на 24 юни

23 юни 2015, 06:55 ч. 619 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С тройна рок комбинация стартира лятото за любителите на твърдия саунд в столицата. Трудно пробиващото слънце забавя усещането за сезона, но музикантите от PSS решиха да го предизвикат, не само астрономически, като поканиха приятелите си от Digital Shadows и Sheky, за да забият заедно на 24 юни (сряда) в столичния рок бар Rock It. Групарите са измислили специален жест към феновете, за да им напомнят, че топлите месеци и бирата са в перфектна комбинация, а рок музиката влиза в „горещия" си период. Безплатно пиво ще получи всеки пети, влязъл на концерта. PSS имат повод да почерпят и поради факта, че са в процес на записи за 3 нови песни. Младата банда набра скорост много бързо на родната сцена. Част от успехите й включват: първия български live streaming концерт в Youtube, парчето „Краят на дъжда" влезе в класацията на Z-Rock и има над 20 000 гледания в YouTube, номинации за годишните музикални награди на БГ Радио 2014 в категориите БГ клип, БГ песен и БГ група. PSS са Сандра Петрова - вокал, Лени - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров – бас.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


pss 23.06.2015 08:45:08 отговори + 4 0
Много слаба банда и бавно потъващ Rock It! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".