Три дни до големия концерт-промоция на Б.Т.Р. в НДК

27 мар 2018, 14:02 ч. 1645 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Три дни до мегаконцерта на Б.Т.Р. в НДК

На 29 март зала 1 на НДК отваря врати още в 18.00 часа поради извънредни мерки за сигурност

С дългоочакван концерт-премиера на 29 март една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи дванадесетия албум в дискографията си. Албумът, озаглавен „Невидими стени”, вече е готов и ще бъде пуснат в продажба в деня на концерта. Феновете в залата ще бъдат първите, които ще чуят на живо 10-те нови парчета и ще могат да си закупят албума, както и специално произведени за шоуто тениски и шапки.

Премиерата на „Невидими стени“ ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. Концертът в зала 1 на НДК ще се случи по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, поради което оргазираторите предупреждават, че в сградата са въведени допълнителни мерки за сигурност. Концертът на емблематичната рок група ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на зала 1 ще бъдат отворени в 18:00 ч. Всички посетители и гости на събитието ще се допускат през централния вход на НДК, ще се преминава през физическа и техническа проверка за наличие на оръжие и общоопасни вещества, за което се изисква достатъчно време за пропускане. В тази връзка организаторите призовават всички присъстващи да дойдат по-рано, за да може навреме да заемат местата си за шоуто.

На разположение на гостите на концерта ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. В сградата няма да се допускат хора с обемисти багажи и пакети, хора във видимо нетрезво състояние и хора, маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Декларации ще има налични на всеки от входовете на залата. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Ограничен брой билети за концерта все още могат да бъдат намерени на цени от 25 и 30 лева ексклузивно в интернет на www.ticketportal.bg, в Билетен център на НДК и на бензиностанции OMV.

Медийни партньора на събитието са БГ Радио, Z Rock, dir.bg и WeRock.

 

още за:

Б.т.р.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


българин 28.03.2018 12:46:29 отговори + 0 1
Все ще ги засека безплатно на някой площад туй лято. Искам си Цвете от Луната, не ща нищо ново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 27.03.2018 19:55:38 отговори + 6 3
Тия и пари искат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хал 27.03.2018 17:43:25 отговори + 7 2
Халтурка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 27.03.2018 18:04:27 + 4 2
...абсолютна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".