Три концерта на "Sofia Waste Water System" в рамките на седмица

11 окт 2022, 08:16 ч. 456 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Организацията за звуково-екстремна пропаганда Sofia Waste Water System ви кани на 3 брутални лайв вечери в рамките само на седмица!

Тази събота 15.10 ще посрещнем шведските грайндкор легенди BIRDFLESH за първи път в България, като датата е ексклузивна за целия регион! Феновете на "маскираните фермери" ще могат да се насладят на материал от цялата 30-годишна история на бандата! Публиката ще подгреят родните любимци COPROSTASIS и MENSTRUAL COCKTAIL!

Броени дни след това, на 19.10 сряда очакваме двойна доза ултра-интензивно френско нашествие със специалните ни гости от град Тур - LOVVE (powerviolence) и MURMANSK (crust)! От наша страна ще се включат още по-неспокойните RAZGRUHA и FACEPALM DEATH!

Финал на тази своеобразна концертна трилогия ще сложим следващата събота на 22.10, когато приветстваме гръцката стоунър сензация HIDDEN IN THE BASEMENT! Съпортът сме поверили на вече добре отлежалите CHURCH OF DESTINY и L.S.D., а преди тях ще се изявят и новите надежди КРАХ!

Трите събития ще се проведат във и с помощта на Grindhouse Skateboard Club. Билети ще се продават само и единствено на място, като входът ще е 30 лв за BIRDFLESH и по 15 лв за всеки от следващите два концерта!

Заповядайте да се забавляваме заедно!

 

birdflesh



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".