Три песни и интервю от концерта на Paul Di'Anno във "Фрактура.Arch"

6 мар 2010, 10:24 ч. 350 / 7 4
пред./следв.
На 25 септември 2009 г. бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno осъществи третото си гостуване в България. Естествено, на мястото на събитието бе Васко Катинчаров с екипа си, който записа три песни на "Девиците", изпълнени от мистър Di'Anno, като не пропусна да вземе и интервю от колоритния фронтмен. Както можете да се убедите в секция "Видео" на KATEHIZIS.COM, по време на разговора на Васко с Paul последният отново имаше възможност да осъществи контакт с български жени (и то с не една), но този път певецът побърза да се измъкне, отсичайки "Не са мой тип"...

   Подробности за утревечершното издание на "Фрактура", акцент в което ще бъдат HYPOCRISY, ви съобщихме тук.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanislav 7.03.2010 20:12:50 отговори + 0 0
вярно че фантома е дългичка,ама за 2 песни ли да я броим?!?!?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 6.03.2010 17:43:14 отговори + 0 0
а 3тата песен?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 6.03.2010 17:42:13 отговори + 0 0
дано-често си "опреснявам" спомените
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 6.03.2010 14:31:45 отговори + 0 0
Да попитам, ако евентуално Фрактура "си отиде", видео секцията ще остане ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".