Три песни и интервю с CLAWFINGER във "Фрактура" тази неделя

18 сеп 2009, 09:07 ч. 179 / 4 0
пред./следв.
Тази неделя (20 септември) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ERYN NON DAE, SENSER и NEARA. Пред камерите на "Фрактура" ще застанат CLAWFINGER (ще има и три цели парчета от гостуването им в Бургас през август) и Димитър Риков от "Про-Рок", който ще разкрие пълните подробности около предстоящия концерт на Paul Di'Anno. Освен това ще бъде повторен и репортажа от шоуто на LIMP BIZKIT в София. Клипове и концертни песни на RAGE, JOB FOR A COWBOY, EX-DEO, SERPENTINE CREATION, MESHUGGAH и KANSAS също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "ММ" в неделя от 22:00 ч. с пълно повторение всяка сряда от 00:00 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".