TRIAL, ANCHOR, RUN WITH THE HUNDTED с концерт в София на 26 септември

4 сеп 2011, 11:14 ч. 339 / 4 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   "For The Kids Booking" имат удоволствието да ви поканят на концерт на легендарната сиатълска Straight Edge банда TRIAL. Групата се събира специално за еднократно турне и ще посети столичния клуб "The Box" на 26 септември, за да ни направи част от ритуал, изпълнен с много енергия и позитивни идеи. Петнадесет години след създаването си, посланието, което бандата носи по света е все още актуални за времето, в което живеем. TRIAL заклей...мяват експлоатацията, обезличаването, липсата на воля в хората, както и геноцида, които е същността на всяко военно действие, предприемано от правителствата, които ни управляват. По време на европейското си турне TRIAL ще бъдат подкрепени от две модерни хардкор групи, споделящи техните Straight Edge възгледи. Това са ANCHOR от Швеция, които съвсем наскоро издадоха своя нов албум. От Финикс, Аризона идват "Run With The Hunted", чиято музика е неповторимо съчетание от тежест и емоция. За откриващи банди в тази специална вечер "For The Kids Booking" се спряхме на MY TURN от Атина. Ще видим четири чужди банди тази вечер, но не сме забравили и родната сцена Концерта ще отвори местната фабрика за хардкор шеги - TAKING HOLD, които ще свирят за пръв път от близо 2 години насам. Клубът ще отвори врати в 18:00 часа, а концертът ще започне в час по-късно. Билетите ще са в продажба от следващата седмица единствено при нашия партньор "Blok Shop", който се намира в София, на бул. "Васил Левски" 83. Броят им е ограничен до 150. В предварителна продажба ръчно номерираните хартийки ще струват 15 лв., а в деня на концерта 20. Пушенето в клуба по време на концерта ще бъде забранено, напомняме ви че "For The Kids Booking" подкрепят къпането преди коцерти.
TRIAL, ANCHOR, RUN WITH THE HUNDTED


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


j 4.09.2011 20:39:28 отговори + 0 0
аз подкрепям къпането след концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xsamhainx 4.09.2011 15:23:20 отговори + 0 0
доста готин концерт ще стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 4.09.2011 11:59:54 отговори + 0 0
"For The Kids Booking" подкрепят къпането преди концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xmihailx 4.09.2011 11:46:07 отговори + 0 0
Информацията и плаката казват 26-ти. Оправете заглавието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".