Трибют групата на METALLICA SCREAM INC. с концерт в София на 15 май

12 май 2017, 11:32 ч. 898 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Украинската група Scream Inc., изпълняваща основно кавъри на Metallica, ще изнесе концерт на 15 май в София в клуб Live & Loud. Групата е сформирана на 17 април 2008 в Киев, Украйна. Scream Inc. пишат за себе си в сайта си, че започват да свирят кавъри, за да усъвършенстват уменията си като музиканти, както и поради причината, че по това време нямат собствени песни. Любима група им е Metallica и затова избират да свирят техни песни. През 2014 групата започва проект със симфоничен оркестър, с който правят трибют на „S&M” концерта на Metallica от 1999. Това помага на Scream Inc. да се развие като група, както и да добие по-голяма популярност – концертите се провеждат в напълно разпродадени зали в Украйна и Русия, включително в Кремъл. Популярността им на добра трибют група на Metallica нараства значително от интернет и в частност youtube канала им. През 2015 Scream Inc. издават дебютното си EP с авторска музика, озаглавено “Inception”, което включва първите им три сингъла: “Higher and Higher”, “Lyrics Of Life” и “Open Fire”. Тъй като стават значително популярни, музикантите пишат за себе си шеговито в сайта си: “Metallica is our business… and business is good”.

Вход: 8 лв., само в клуба, в деня на концерта.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 12.05.2017 13:09:10 отговори + 8 2
Hammerhead ще ги подгряват ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".