Трима членове на EVERGREY напускат групата

8 май 2010, 10:36 ч. 267 / 3 7
пред./следв.
След като в последните години съставът на шведските дарк/прогресив метъли EVERGREY претърпя редица промени, сега лидерът на бандата Tom Englund съобщава за истинско сътресение. Двама от дългогодишните членове на бандата - Henrik Danhage (guitar) и Jonas Ekdahl (ударни) са решили да напуснат, както и басистът Jari Kainulainen. Пред Englund и клавириста Rikard Zander е стоял важният въпрос - дали да продължат напред или да сложат край на групата. Избрано е първото - като EVERGREY имат написан и наполовина записан нов албум, който планират да бъде готов в края на юни и издаден не по-късно от 14 октомври. Още на 15-и този месец EVERGREY стартират и ново европейско турне, за което "на борда" пристигат:
Marcus Jidell (екс-ROYAL HUNT) - китари
Johan Niemann (екс-THERION, MIND'S EYE) - бас
Hannes Van Dahl - ударни

още за:

Evergrey


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BlackAdder 9.05.2010 10:41:59 отговори + 0 0
Жалко за напускащите, но Маркус и Йохан са обещаващи попълнения. Явно Емглунд е преценил, че в този състав са се поизчерпали - честно казано, последните два албума изобщо не бяха на нивото на шедьоврите отпреди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 9.05.2010 00:27:25 отговори + 0 0
Гледал съм ги 4 пъти...бих го направил и 5-ти...но новината е наистина плашеща. Хенрик е много ценен китарист, а свиренето на барабаниста на живо беше доста силно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 8.05.2010 21:47:08 отговори + 0 0
Уви, на два пъти ги изтървах и не мога да кажа за концерт нищо, но дано самата група да продължи, имат супер качестввени неща... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 8.05.2010 21:34:36 отговори + 0 0
толко са хубава,че и те не щат да свирят там.най0досадния концерт беше техния Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2010 17:22:47 отговори + 0 0
eх дано се справят момчетата! Хубава група са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lotar 8.05.2010 17:07:14 отговори + 0 0
Нова баба нов късмет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2010 10:59:58 отговори + 0 0
"дали да продължат напред или да сложат край на групата. Избрано е второто" ???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".