TRIPTYKON на Tom Gabriel Fischer завършиха миксирането на дебюта си

16 ное 2009, 07:58 ч. 233 / 7 1
пред./следв.
TRIPTYKON - групата на бившия фронтмен на CELTIC FROST - Tom Gabriel Fischer е приключила смесването на дебютния си албум в "Woodshed Studio", Германия през миналата седмица. Мастерирането ще бъде поверено на Walter Schmid в студио "Oakland Recording", Швейцария и започва днес. Walter е познат на Fischer от работата си по "Monotheist" на CELTIC FROST през 2006 г. Предстоящият диск ще носи заглавието "Eparistera Daimones" и е продуциран от самия Fischer и китариста на TRIPTYKON V. Santura. Издаването му се очаква около пролетта на 2010 г. Имената на някои от песните в бъдещата творба са: "The Prolonging", "Myopic Empire", "Among Veiled Spirits", "Sepultus", "Abyss Within My Soul", "Goetia" и "A Thousand Lies". След излизането на албума групата ще обиколи редица европейски фестивали. Концертният дебют на TRIPTYKON ще се състои през април 2010-а на фестивала "Roadburn" в Холандия.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цецо 16.11.2009 12:43:11 отговори + 0 0
Това трябва да се чуе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".