TRISTANIA започнаха записи за следващата си творба

28 яну 2010, 18:18 ч. 225 / 9 2
пред./следв.
TRISTANIA са влезли в студио, за да започнат записите за новия си дългосвирещ албум, който се планира да излезе през пролетта или лятото на тази година. Вече са готови ударните партии за 11 парчета, остава да бъдат добавени барабаните на само още една композиция. Следват китарите и баса. Заглавията на някои от песните в бъдещия диск са "Patriot Games", "Year of the Rat", "The Emerald Piper" и "Sirens".

още за:

Tristania


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blood_Anarki 30.01.2010 14:15:55 отговори + 0 0
Ако не съм споменавал напоследък, от нацистки глупави изкавания нужда нямаме. Новата вокалистка яврно не е особено подходяща за готик банда, но пичовете си решават в крайна сметка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalist_vr 29.01.2010 14:22:37 отговори + 0 0
тцтцтцтц жлко какво падение,каква вокалистка имаха а я замениха за някаква циганка,такива са позор за бялата раса,заслужават да им турят вериги и да работят по цял ден като волове на полето,да им дойде акъла!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".