TRIVIUM отново сменят барабаниста си

23 яну 2017, 07:39 ч. 1639 / 8 2
пред./следв.

   Въпреки някои косвени признаци, че барабанистът Paul Wandtke, който се присъедини към TRIVIUM през декември 2015 г., ще бъде новият титулярен ударник на бандата, се оказва, че той е освободен от задълженията си. Не негово място, за предстоящото европейско турне на TRIVIUM ще застане Alex Bent (на снимката; BATTLECROSS, DECREPIT BIRTH). Последният ще направи концертния си дебют с групата на 11 февруари в Дъблин, Ирландия.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 23.01.2017 09:45:57 отговори + 4 1
20 тупанджии да сменят, пак ще бълват безлична музика. След Shogun просто не са на себе си. А вокалите са отвратни след този албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 23.01.2017 07:46:00 отговори + 5 0
За друго не знам, обаче хубава тениска има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".