TRIVIUM озаглавиха новия си диск

7 юни 2011, 08:14 ч. 295 / 5 4
пред./следв.
TRIVIUM избраха "In Waves" за заглавие на предстоящия си нов албум, който ще излезе на 9 август от "Roadrunner Records". "Изтеклокото" наскоро в Мрежата едноименно парче се оказва и заглавто от бъдещата творба.

още за:

Trivium


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MoonRise 7.06.2011 19:29:28 отговори + 0 0
Според мен парчето си е на ниво (макар и по слабо от всяко едно в Shogun), но също не ми харесва това заглавие. Ще чакаме резултата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shogun 7.06.2011 16:32:41 отговори + 0 0
Парчето не е "изтекло" (и стига с тия клишета), те самите го пуснаха за онлайн слушане и дори за сваляне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 7.06.2011 11:56:35 отговори + 0 0
+1 към долния Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 7.06.2011 10:46:49 отговори + 0 0
Хлъц! Не ми харесва, че точно на това парче са кръстили албума. Нещо имам притеснения относно крайния резултат. Дано бъркам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".