TRIVIUM завършиха записите за предстоящия си албум

2 мар 2013, 21:43 ч. 504 / 7 7
пред./следв.
TRIVIUM съобщават, че са завършили записите за предстоящия си нов, шести студиен албум, който ще излезе към края на лятото чрез "Roadrunner Records". Както ви съобщихме, продуцент на творбата е фронтменът на DISTURBED/DEVICE David Draiman .

   TRIVIUM гостуваха за първи път в България през юли миналата година в рамките на фестивала "Sofia Rocks 2012". В отсъствието на GODSMACK те бяха хедлайнъри на първия ден на събитието и изнесоха концерт, който и фенове, и музикантите от групата ще помнят дълго.
trivium sofia

още за:

Trivium


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стоян 1.04.2013 22:17:25 отговори + 0 0
Страхотно. Някъде четох, че се надяват да го издадат преди летните фестивали да започнат. Надявам се да не спамя, но може ли да помогна великолепния екип на ,,Metal Katehizis" да ми кажат къде мога да питам да ли ще може Trivium отново да дойдат в България? Писах на ,,Balkan Entertainment" на мейл, писах на страницата на фестивала във facebook. Нещо друго да направя? Благодаря предварително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2013 19:42:09 отговори + 0 0
Ха дано като го издадат, да ни дойдат и на гости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2013 17:28:34 отговори + 0 0
Къде и кога са го казали тва бе?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

®Ванко от Монтана® 3.03.2013 17:12:20 отговори + 0 0
тия нали казаха ,че няма да издават повече албуми.Също така обещаха да се разпаднат...сега що се отмятат от думите си .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2013 14:15:23 отговори + 0 0
Какво му не членуването, моля госпожо?
Фенове(те) са неопределено множество, а музикантите от групата са определено такова.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.03.2013 13:55:23 отговори + 0 0
Някои май е драснал бързо новината и е отишъл да празнува - "нов, шест студиен албум" ; а и надолу членуването "фенове, и музикантите от групата" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

in_waves 2.03.2013 21:57:00 отговори + 0 0
Нямам търпение вече...надявам се до 2-3 месеца вече да го слушам )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".