Туморите на китариста на STRYPER Oz Fox се увеличават, музикантът го приема за Божи план

25 авг 2019, 06:49 ч. 957 / 7 0
пред./следв.

   Съпругата на китариста на STRYPER Oz Fox съобщава, че двата тумора, които бяха открити на музиканта преди около година, са се увеличили значително и лекарите препоръчват незабавна лъчетерапия за единия от тях. Има опасност, ако образуванието нарасне с още няколко милиметра, то да не може да бъде третирано с радиация, а при евентуално премахване Oz да загуби част от лицето си.

   Вторият тумор вече не може да бъде лекуван с лъчетерапия. Предстои биопсия, след която ще се препоръча как да бъде направен опит да се спре нарастването му. Вероятно музикантът ще бъде подложен на операция, съчетана с химиотерапия.

   Fox публикува изявление във "Фейсбук", в което благодари на феновете за подкрепата. Музикантът казва, че "Наистина вярва, че Бог има план за всичко това". Oz добавя, че няма да се тревожи прекалено от лошите новини, но трябва да приеме две неща - че няма да стане по-млад и че трябва да започне да мисли и да организира по-добре своето време.

 

още за:

StryperOz Fox


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".