Tuomas Holopainen: "Floor Jansen няма да участва в писането на песните"

12 мар 2014, 20:54 ч. 420 / 7 10
пред./следв.

    В скорошно интервю за шведския блог "Metalshrine", клавиристът и основен композитор на NIGHTWISH, Tuomas Holopainen, говори за развитието на работата по новия албум на бандата. Вече ви осведомихме за някои основни насоки на предстоящата творба. Сега Holopainen споделя, че би желал албумът да съдържа 12 песни и че ще се опита да са готови до началото на май.  На 1 юли цялата група ще се събере в родния град (Китее) на клавириста и ще записва в студио в продължение на три месеца, така че изданието да е готово към края на годината. На въпроса какво ще допринесе за предстоящата творба новата вокалистка Floor Jansen, Tuomas отговаря: "Много интерпретации, някои аранжименти и със сигурност - положителна енергия, но тя няма да участва в писането на песните." Музикантът добавя, че Jansen ще се съсредоточи върху групата си REVAMP, а с композирането за NIGHTWISH ще се справят той и Marco Hietala. По-нататък в интервюто се коментират въпросите дали биха взели мъж за вокалист и дали за някой по-далечен юбилей на бандата Holopainen допуска да се съберат трите вокалистки пяли в нея. На първия въпрос отговорът е категорично отрицателен, тъй като замисълът за групата е именно с жена-вокалистка. По втория въпрос коментарът е, че такова нещо не е невъзможно и няма да е първи подобен случай.

tuomas-holopainen



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


К 14.03.2014 21:25:33 отговори + 0 1
Всеки ден тука излизат новини преди да излезнат в Блабърмаут. Анонимник - ходи кажи на Блабърмаут, че преписват от Катехизис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимник 13.03.2014 15:24:11 отговори + 1 0
Попадна ми интервюто... (Катехизис, вие май копирате всичко, както излезе в Blabbermouth)

Ето какво е казано там:
"What does Floor Jansen bring to the album?

Tuomas: She brings a lot of interpretations, some arrangements and positive energy for sure, but she´s not included in the songwriting process. She told me that the first time around, she has Revamp and Marko and I will do just fine for now."

Казано с думи прости - като за първи път е решила да види как ще потръгнат нещата, едва в следващия албум ще се включи с някое предложение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Хой 13.03.2014 14:14:06 отговори + 1 2
Е как ?! Нали трябва хубаво да се налапт останалите... Ама като стане дума за пеене белокосият двубрад гном не ви стига... друго си е нещо женско, дето може само с името NIGHTWISH да прилъжете... и така до следващият път ! Дано да има кой да продължава да ви се вързва, че иначе с оня гном, отивате директно по мото-съборите и клубчетата! ... Че освен оркестрови семпли и стърганЙе и друго требе ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 13.03.2014 13:09:44 отговори + 0 2
Нормално е да е алчен нали все пак е фен на чичо Скрудж наче казано и погледнато без Таря нема Nightwish.без значение кой пише музиката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 13.03.2014 12:39:38 отговори + 0 1
Малко по малко ще си покаже рогата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мит 13.03.2014 12:00:06 отговори + 0 1
скандинавски скъперници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 13.03.2014 09:25:05 отговори + 0 1
Може би и за да нямат ядове, като изгонят и нея

Иначе, на тая снимка изглежда малко като пияница Туомас (но това за финландец е нормално, едва ли не :Р)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 12.03.2014 21:49:14 отговори + 0 1

Tuomas Holopainen: "Floor Jansen няма да участва в писането на песните."
----------------------------
По-добре. Последният албум на ReVamp ме израдва доста, но музиката там няма нищо общо с музиката на Nightwish. (Да де, като изключим певицата) ... И, честно казано - предпочитам Флор да пише и да изкарва нещо подобно на това: http://www.youtube.com/watch?v=Cq-BUdF5n9U
отколкото с разни лигни като Amaranth.






Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Найт пиш 12.03.2014 21:30:09 отговори + 0 1
Трите вокалистки да взимат под ръка останалите дами от танцовия състав за поп-рок и дружно да се удавят в Северния ледовит океан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сутиен Десни 12.03.2014 21:07:21 отговори + 0 1
Боядисаният мустак се изказа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".