Tuomas Holopainen има планове за NIGHTWISH за следващите четири години

29 апр 2016, 11:07 ч. 1742 / 5 1
пред./следв.

   В скорошно интервю лидерът на NIGHTWISH Tuomas Holopainen е споделил, че има планове за групата за следващите четири години, включително е потвърдил за почивката от една година: "Последното шоу от турнето ни ще бъде през октомври. След това, през 2017 г., ще си вземем почивка, но през 2018 г. ще се завърнем да отмъстим." Относно това, дали ще композира музика през време на паузата, Holopainen отговоря, че не е мислил по въпроса и поне на първо време ще се наслади на време прекарано вкъщи, в грижа за градината и коня си. Въпреки че не споделя нищо конкретно, музикантът твърди: "Зная много добре какви са плановете ни до 2020 г., даже и след това."

   Преди около две седмици, също в интервю, вокалистката на NIGHTWISH Floor Jansen оповести плановете на групата за една година почивка след края на настоящото им световно турне. Floor категорично отрече появяващите се слухове, че причина за това е вътрешно напрежение и конфликти между членовете на бандата. 

 

tuomas-holopainen



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 3.05.2016 18:48:52 отговори + 1 1
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".