Тур-мениджърът на AC/DC е в София, строежът на сцената започва на 8 май

5 май 2010, 11:23 ч. 268 / 7 12
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Мениджърът на продукцията на AC/DC вече е в София!!!

   От утре започва покриването на пистите на стадиона, на 8 май стартира строежа на сцената за рок титаните

   От 13 - 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд, организиран от "Болкън Ентъртейнмънт" и Moto.bg

   Мениджърът на продукцията на култовата австралийска банда AC/DC вече е в София!!! Рич Бар пристигна десет дни по-рано, за да даде начало на подготвката за грандиозния спектакъл, който рок величията ще направят за първи път у нас на 14 май!!! Той ще остане тук през целия период до концерта, за да наблюдава работата на българските и чуждестранните екипи, ангажирани в най-мащабното събитие на годината.
   От утре, 6 май започва покриването на пистите на стадиона, а на 8 май сутринта ще се даде начало и на строежа на сцената.

   Гледайте ексклузивен материал тази неделя, 9 май в "bTV Репортерите"!!! Само в ефира на телевизията ще можете да видите кадри от шоуто на AC/DC в Милуоки, САЩ, където лично Брайън Джонсън поздрави зрителите на медията и феновете на рок музиката в България!!!

   У нас ще пристигнат 60 тира с продукцията на AC/DC. Бандата осигурява собствена сцена, звук и осветление за концерта. Групата пристига и със собствена мобилна кухня. "Болкан Ентертейнмънт" осигурява 4 голф-коли, с които AC/DC и техният екип Продукция да се предвижват в зоните около сцената.

   600 гарда ще охраняват Националния стадион "Васил Левски" по време на концерта на 14.05. Преди началото на шоуто членовете на групата ще релаксират в 3 големи съблекални в бекстейдж зоните на стадиона. За всички фенове на рок музиката "Болкън Ентъртейнмънт" и Moto.bg организрат и съпътстващо събитие, което да подгрее еуфорията и рок страстите. От 13 - 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд!!!

   Рокаджиите, които пристигнат още на на 13 май ще участват в специална томбола и ще имат шанса да спечелят покана, осигуряваща им място пред сцена на историческия лайв на следващия ден. Цели 5-ма моторизирани щастливци ще се кефят на AC/DC най-отпред! А безспорно най-големият късметлия на Хиподрума ще си тръгне с невероятна награда - мотор с автографите на титаните AC/DC!!!

   На 14 май всеки желаещ може да се включи в специалното шествие от мотоциклети, което ще потегли от хиподрума в Банкя до Националния стадион "Васил Левски" специално за концерта. В непосредствена близост до стадиона ще има обособен паркинг за моторите.

   На 15 май на хиподрума в Банкя ще се състои най-голямата надпревара за атрактивно каране с мотори. Всички желаещи са добре дошли, а наградният фонд е на стойност 8000 лв. За доброто настроение на финала на рок уикенда ще има и музикална сцена, на която ще забие Ани Лозанова с бандата си. Веднага след това ще се изтегли и голямата награда - мотор, лично разписан от AC/DC.

   Не пропускайте първия Рок уикенд с Moto.bg и "Болкън Ентъртейнмънт" – 13-15 май, национален хиподрум в Банкя!

   Концертът на рок величията у нас е по покана на "Болкън Ентъртейнмънт" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", със съдействието на Столична община и "Live Performance" и подкрепата на "Savoy" – чиста водка и "Max Telecom" – модерният оператор.

   Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

   Не оставай без билет за рок концерта на годината [поръчай онлайн]! Ще се лее рок!


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.05.2010 07:31:19 отговори + 0 0
На бас, че не съм единствения, който си е свалил плакатче от булеварда до блока Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Исуз 5.05.2010 21:44:44 отговори + 0 0
Дано да няма ток тогава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Norum 5.05.2010 18:39:06 отговори + 0 0
Ще са останали билети и ще можеш да си купиш на място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2010 17:22:10 отговори + 0 0
СПОРЕД ВАС, ДАЛИ ЩЕ СА ОСТАНАЛИ БИЛЕТИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕН И ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ НА МЯСТО? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2010 15:15:27 отговори + 0 0
Подкрепям последния!!!
Иначе ако питате мене отиваме на тоя мотосъбор и като се накефим на Ани Лозанова,няма да ни трябва после да ходим на ДС-то
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.05.2010 15:12:32 отговори + 0 0
много се кефя Ангъс като хакне стриптийз и бабите като вземат да наскачат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

plastic 5.05.2010 13:36:37 отговори + 0 0
Концертът на годината си е определено този на ACDC,от гледна точка на това,че идват за първи и по всяка вероятност за последен път в БГ,докато от тези,които ще идват на феста все пак някой от групите вече са идвали тук.Иначе не би трябвало да се сравняват двете прояви,и двете ще са яко готини!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 5.05.2010 13:16:27 отговори + 0 0
Ще ходя на ACDC още първия ден като пуснаха билетите си взех. Обаче за мен лично Концерта на Великата Четворка на Траша ще е концерта на годината.И няма как да е.Иначе и ACDCще ни разцепят да се надяваме още повече от миналата година в Белград въпреки , че незнам къде повече може Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2010 11:46:29 отговори + 0 0
има и Кучето на Годината на крайния квартал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 5.05.2010 11:37:40 отговори + 0 0
Обърнете внимание на рекламите.

Концерта на AC/DC е "концертът на годината", докато Sonisphere е "фестивалът на годината". Измисли ли са го
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


soregashi 5.05.2010 11:34:05 отговори + 0 0
На бас, че там като го пише ще е по-основателно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 5.05.2010 11:27:29 отговори + 0 0
"Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината!"
На бас, че като дойде време за Sonisphere, в пиар съобщенията ще пише същото за фестивала :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".