Турнето на GRIMAZE "Метъл за смет 3" приключва тази седмица

26 окт 2017, 14:20 ч. 554 / 3 1
пред./следв.

   Тази седмица GRIMAZE завършват турнето си "Метъл за Смет 3", което се превърна в традиция за групата. Обиколката мина през различни български градове, сред които: Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Плевен и Пловдив, където стотици млади хора се включиха в концерти и почиствания и събраха заедно около 60 000 литра отпадъци.

   Турнето завършва в София, с концерт като част от благотворителното събитие "Up Jam" в "Mixtape 5" на 28 октомври (събота). Както и почистване около реката в Драгалевци на следващия ден - 29 октомври - от 14:00 ч. Срещата е на ъгъла на ул. "Кумините" и ул. "Крайречна" или от 13:15 ч. пред "RockSchool" за всички, които имат нужда от транспорт.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


огата 27.10.2017 15:57:52 отговори + 0 0
Стотици??? Тия телевизии пак са проспали събитието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".