Турнето на SABATON и ACCEPT започна, вижте сетлисти на групите

9 яну 2017, 21:06 ч. 3513 / 4 23
пред./следв.

   Оставащото до 10 март време намалява все повече. На тази дата у нас ще дебаркира "The Last Tour" с участието на SABATON, ACCEPT и TWILIGHT FORCE. Мястото на събитието е зала "Универсиада" в София, билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

   Първите няколко концерта от обиколката вече преминаха. Ето песните, които са изпълнили трите банди снощи, 8 януари, в Антверп, Белгия:

TWILIGHT FORCE
01. Battle of Arcane Might
02. To the Stаrs
03. Riders of the Dawn
04. Flight of the Sapphire Dragon
05. Gates of Glоry
06. The Power of the Ancient Force

ACCEPT
01. Stampede
02. Stalingrad
03. Restless and Wild
04. London Lеаtherboys
05. Final Journey
06. Princess of the Dawn
07. Fast as a Shark
08. Metal Heаrt
09. Teutonic Terror
10. Balls to the Wall

SABATON
01. Ghost Division
02. Sparta
03. Blood of Bannockburn
04. Swedish Pagans
05. Carolus Rex
06. The Last Stand
07. Far from thе Fame
08. Winged Hussаrs
09. The Final Sоlution (acoustic version, Tommy Johansson on keyboard)
10. Night Witches
11. Resist and Bite
12. The Lion Frоm the North
13. The Lost Battalion
14. Union (Slopes of St. Benedict)
Бис:
15. Primo Victoria
16. Shiroyama
17. To Hell and Back

 live&loud
Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Burner 10.01.2017 22:32:34 отговори + 6 0
Няма Хан Соло - няма Междузвездни Войни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЙоркФФишер 10.01.2017 12:23:53 отговори + 6 4
Очертава се, много як и задъхващ, концерт. Всички ВЕРНИ фенове,ще останат доволни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 10.01.2017 11:16:40 отговори + 5 2
Много се радвам, че ще видя за пръв път Twilight Force. Отлична банда; жалко, че толкова кратък сетлист, но няма как...

А относно това по-надолу - винаги много ме кефят споровете на феновете на Accept за Удо. Лошо няма, в споровете се ражда истината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 9.01.2017 22:35:22 отговори + 9 11
На Accept сетлистът радва искрено. От десет песни, шест са с Udo. В 2017-а (!!!) А после нека заблудените душици да пискат, че не е вярно:

Няма Udo - няма Accept
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 9.01.2017 22:59:36 + 7 9
Абе някой да не ти плаща, че да мрънкаш против Аксепт под всяка новина? Или просто живееш в миналото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неразбирач 9.01.2017 23:02:01 + 14 7
Сигурно затова в почти всеки материал за най-успешни реюниъни без оригиналния вокал слагат винаги Аксепт. Сигурно десетки музикални журналисти много от които професионалисти също са заблудени душици. Сигурно, ама друг път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 10.01.2017 09:54:39 + 2 7
Тоя "разбирач' защо мрънка само? Да не е влюбен в Удо или си е просто кон с капаци. Тия 6 класики с Удо са песни написани от Волф и Петер и който и да ги беше изпял, щяха да станат това, което са сега. Не гласът на Удо беше най-важното, а самата музика и качеството на песните. Разбира се и гласът на Удо има заслуга за успеха на АССЕРТ, но ако беше само той, то сега групата му с точките, щеше да е по-известна от АССЕРТ и да има по-велики песни. Но май не е така. Междувпрочем кога Удо ще завърши това "прощално турне"? Нали уж заради феновете на У.Д.О. не пожела да се върне в АССЕРТ, а сега 2 години вече свири все песните на АССЕРТ? Чиста машина за пари си е това. Аз не виждам какъв беше проблема да си кара както досега, т.е. да свири по концерти, и песни на УДО, и на АССЕРТ. Но май не се кефят хората много на песните на УДО и само чакат да започне някоя на АССЕРТ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 10.01.2017 10:25:36 + 7 3
А най-любимото от всичко ми е когато някой, който си няма и грам понятие от нещата, започне да повтаря дебилската мантра за "Тия 6 класики с Удо са песни написани от Волф и Петер"

Breaker'81 - All songs written and composed by Dirkschneider, Hoffmann, Fischer, Baltes, Kaufmann.
Restless and Wild'82 - All music composed by Wolf Hoffmann, Stefan Kaufmann, Udo Dirkschneider, Peter Baltes.
Balls to the Wall'83 - All lyrics written by Accept and Deaffy; all music composed by Accept.
Metal Heart'85 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Russian Roulette'86 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Objection Overruled'93 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.

И хиляда години да повтаряте простотията за Волф и Петер - няма кой да ви се върже.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 10.01.2017 15:41:46 + 1 6
Разбирач, гола вода си! ACCEPT изпълняват ли песни на Удо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 10.01.2017 15:43:59 + 0 4
Разбирачо, ти верно ли не усещаш как се излагаш? И не забелязваш ли, ама наистина, че албумите с Марк процентно, всъщност, са по-добре представени от тези с Удо? Доколкото с Удо имат три пъти повече албуми, а не свирят три пъти повече песни, в смисъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 10.01.2017 15:56:14 + 1 5
"Разбирачо" явно си доста ограничен, щом четеш само инфото в книжката на дисковете. Чети какво казват хората, включително и Удо. ВСИЧКИ песни на АССЕРТ са написани наистина само от Волф и Петер и само ограничени тъпанари като теб се позовават на книжката към диска. Вземи прочети повече от няколко реда в книжката на даден диск. Има интервюта и изказвания на хора от щаба на АССЕРТ, но ти си кон с капаци и само книжката на диска те интересува. Я виж на кого са правата на песните и Удо фигурира ли там. Ако беше автор щеше ли да остави Волф да регистрира името на АССЕРТ за себе си. Ама знае, че и да ги съди няма да му върже, че после и една песен на АССЕРТ няма да му позволят да изпълнява.
Как може да има толкова ограничени хора като теб "разбирачо"? Много групи пишат като автори на музиката името на групата, но то вътре е ясно кой какво пише. Винаги Волф и Петер първо са записвали демо вариант на песните с вокал Петер и после са викали останалите в студиото, вкл. и Удо за записите. Именно заради това Удо е напускал сам няколко пъти, защото е искал да участва повече в писането на песни. Ако не знаеш дори преди Balls To The Wall, пак е напуснал и може да чуеш в един бутлег песента с някакъв пробен вокалист, не му помня името. В крайна сметка сега Удо си пише песни и си е шеф, както винаги е искал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 10.01.2017 16:35:01 + 2 2
Разбирачо, нещо май не ги разбираш нещата. От 10 албума с Удо се изпълняват 6 песни, от 3 албума с Торнило - 4 песни. Не е много трудно да се види процентното съотношение. Май само ти не знаеш, че песните се композират от Волф и Петер. А знаеш ли, че в първите албуми в някои песни Петер е основен вокалист? Тъй че, стига с тия глупости за Удо. Я, да видим Удо, ако не пее песни на Аксепт, колко души ще му идат на концертите. В момента Аксепт са във върховна форма и правят все по-яки албуми. На концерта със Сабатон, в позицията на "специален гост", е нормално да се спрат на сетлист "бест оф". На собствените им концерти пеят доволно много нови песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 10.01.2017 20:27:18 + 3 1
Колкото пъти напишеш дебилско-дегенератската простотия:

"hellraze 10.01.2017 15:56:14 + 1 – 2
ВСИЧКИ песни на АССЕРТ са написани наистина само от Волф и Петер"

Толкова пъти ще прочетеш (евентуално за да ти влезе в мозъчната кутия - а дано, ама надали!):

Breaker'81 - All songs written and composed by Dirkschneider, Hoffmann, Fischer, Baltes, Kaufmann.
Restless and Wild'82 - All music composed by Wolf Hoffmann, Stefan Kaufmann, Udo Dirkschneider, Peter Baltes.
Balls to the Wall'83 - All lyrics written by Accept and Deaffy; all music composed by Accept.
Metal Heart'85 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Russian Roulette'86 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Objection Overruled'93 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.

А! И разбира се:

Няма Udo - няма Accept!

Обичам те!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.01.2017 20:28:33 + 2 3
Разбирач, не им обръщай внимание! Те не са живели в ония времена, когато Accept бяха Accept и понеже не знаят какво са изтървали, простено им е. Те сегашните Accept на такива като тях разчитат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 10.01.2017 21:30:31 + 1 3
Именно защото сме живели във времената, когато излизаха първите албуми на Акспет, не преписваме като първолаци какво пише на плочите или обложките, без да знаем защо е написано така, а също и че не разкрива цялата истина. All lyrics and music written by Accept and Deaffy, значи, че музиката като цяло е авторска на групата, но не прави разбивка точно кой какво е правил. За незнаещите - Deaffy е псевдоним на жената на Волф.
Не всички, които са живяли през 80-те са спряли там, както вероятно великият "разбирач". Аксепт е група, която се развива и не тъпче на едно място, като някои други. Музиката на Акспет с Торнило е по-съвременна и разнообразна от самостоятелните албуми на Удо. Удо е голяма работа, никой не му отрича приноса към метъла, но човек не трябва да е кон с капаци и да отрича супер успешното въстановяване на Аксепт с Торнило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 10.01.2017 23:01:14 + 3 2
"значи, че музиката като цяло е авторска на групата, но не прави разбивка точно кой какво е правил"

Харесва ми това изречение. Не е лошо. Никак даже.

Иде да рече, че не знаем точно. А като не знаем точно, защо говорим наизустени неща като " Тия 6 класики с Удо са песни написани от Волф и Петер" (не визирам теб, говоря по принцип)?
И когато не знаем точно за какво иде реч (не знаем разбивката, демек), на какво можем да се доверим? Именно! На това:

Breaker'81 - All songs written and composed by Dirkschneider, Hoffmann, Fischer, Baltes, Kaufmann.
Restless and Wild'82 - All music composed by Wolf Hoffmann, Stefan Kaufmann, Udo Dirkschneider, Peter Baltes.
Balls to the Wall'83 - All lyrics written by Accept and Deaffy; all music composed by Accept.
Metal Heart'85 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Russian Roulette'86 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.
Objection Overruled'93 - All lyrics and music written by Accept and Deaffy.

И разбира се на това:

Няма Udo, няма Accept.

И теб те обичам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 11.01.2017 06:46:39 + 5 0
Е така или иначе Accept е без Удо в момента. Всеки има право на мнение коя от форамциите има право да съществува, но си мисля, че най-щастливи са онези от феновете, които са в състояние да се радват и на двете формации - те имат повече албуми за слушане, повече любими песни, могат да отидат сега на концерт и да се изкефят по същия начин както някога и т. н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 11.01.2017 08:56:03 + 3 1
Точно така - сега Удо е без Аксепт, а Аксепт без Удо - кой каквото ще да слуша.
Разбирачът да продължава да си копира и да се обяснява в любов. Но да прочете тази новина:
https://www.werock.bg/novini/udo-dirkschneider-kazva-che-turneto-back-to-the-roots-mozhe-da-prodalzhi-oshte-godina?id=38081
Нещата май са точно обратното - няма Аксепт - няма Удо. Защо иначе ще удължава турнето с песни на Аксепт и ще се възползва да се измъква с група под името Диркщнайдер, за да продължава да пее песните на Аксепт. Ако му бяха толкова добри самостоятелните песни, защо не пее само тях, нали там композира сам. Обаче явно повече вървят песните композирани от други, които са Волф и Петер.
А тази година у нас, кеф ти Удо, кеф ти Аксепт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 9.01.2017 21:53:37 отговори + 4 5
Браво, много яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 9.01.2017 21:40:20 отговори + 6 6
Трите банди представят Дъ Бест Оф!
Хайде, че не остана
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 9.01.2017 21:11:15 отговори + 4 5
Unioooon, The last staaand!!! Ебаси лефа беее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хайнекен 9.01.2017 21:39:52 + 8 1
Леф не е ли един вид вносна бира? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 9.01.2017 23:21:31 + 6 3
К-то е близо до л-то... Ко да го праиш, дейба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".