Турският "Zeytinli Festival" кани за участие български банди

20 юни 2016, 17:54 ч. 818 / 2 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Zeytinli Festival е един от най-посещаваните рок фестивали в Турция, с посетители от повече от 100 000 души. Фестивалът ще се проведе от 25 до 28 август.

През 2016 г. фестивалът отваря слот и дава възможност за групи и от България, които да се представят на сцената за таланти - Discovery Stage. Селекцията на групите се извършва от компетентно жури, състоящо се от музикални журналисти, музиканти и лично от организатора - Milyon Yapım.

Финалната селекция за групи от България ще се състои в клуб Live & Loud на 26 юни, където представители на промоутъра и турски музикални медии ще определят финално 3 групи от България, които да се качат на „Discovery Stage" на Zeytinli Festival.

Участието на Zeytinli Festival е шанс за всяка банда да бъде представена на един от най-силните музикални пазари в Югоизточна Европа.
Банди, не пропускайте тази възможност!

Запишете се за участие и изпратете своето демо на:
http://www.yuzdeyuzmuzikekspres.com/en/form-en.php

 

още за:

Zeytinli Festival
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ицо пазара 20.06.2016 23:34:45 отговори + 1 1
Силен пазар брееееейййййй Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 20.06.2016 21:23:51 отговори + 3 1
От една страна тези състезания бързо станаха модни от първата битка за Вакен насам и почват да звучат досадно, но от друга защо да не се отвори още някоя врата за български банди да излязат да видят как стават нещата и в нечия чужда кочина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Музикант 21.06.2016 03:45:56 + 2 3
Турция винаги е била отворена за БГ бандите. Просто там не става! А иначе успеха и силата на Вакен Батъла трудно ще бъде достигната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 21.06.2016 16:13:02 + 1 0
Не съм казал, че Турция е затворена, а че това е една още една врата. Все пак едно е да свириш в някое клубче, друго е да излезеш пред повече хора на фестивал. Подобно нещо си е възможност стига да става дума за група, която радва на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

(задължително): 20.06.2016 20:11:39 отговори + 3 4
Къф зехтин бре?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Катунджия 21.06.2016 13:56:20 + 2 1
Зехтин на турски означава маслина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

i_m_i 21.06.2016 19:04:33 + 1 2
"Зейтинли" ми навява недобри асоциации... "Зейтинджии" комшиите са казвали на мъжките проститутки, които са се жабуркали със зехтин, за да се получи свирката по-яка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".