TYPE O NEGATIVE представят създадено с ИИ видео към песента "Halloween in Heaven"

22 май 2023, 19:56 ч. 587 / 11 3
пред./следв.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн нов видеоклип към песента на американските готик метъл пионери TYPE O NEGATIVE "Halloween in Heaven".

   Видеото е създадено с изкуствен интелект по случай Световния ден на готиката (днес 22 май). Парчето е композирано от групата за близкия приятел на Peter Steele Dimebag Darrell. Клипът включва Dimebag заедно с John Bonham, John Entwistle, Bon Scott, Randy Rhoads, Jimi Hendrix, John Lennon, George Harrison, Jim Morrison, Elvis и самия "Green Man" - Peter Steele. "Камео участие" във видеото има и приятелката на бандата Tara VanFlower (Lycia).

 

type o negative - ai video Halloween In Heaven

още за:

Type O Negative


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 24.05.2023 11:21:23 отговори + 1 0
Прав си за 1-вото. Но 2-рото не е така. В смисъл, че Даймбег може да е написал песен за някой докато е жив. Пък тя да излезе 10, 20, че и 100 години по-късно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 24.05.2023 07:47:19 отговори + 1 0
Песента е писана ЗА Даймбег ОТ групата, не обратното, както сте написали. Та той Даймбег не беше измежду живите 2007. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо Гимназиста 23.05.2023 16:37:42 отговори + 1 6
Доста тъпа песен и тъп клип! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".