Целият каталог на AEROSMITH ще се разпространява от "Universal Music"

24 авг 2021, 07:36 ч. 422 / 7 0
пред./следв.

   Най-продаваната американска хард рок група за всички времена AEROSMITH и "Universal Music Group" обявиха нова сделка, след която целият каталог на бандата ще се разпространява от лейбъла.

   През 2022-ра за първи път в историята на AEROSMITH всичките им записи ще бъдат събрани на едно място. Предстои групата, създадена през 1970-а, да отбележи и 50-годишнинаната от появата на първия си албум, издаден през 1973-а.

   Договорът с "UMG" не обхваща само музиката, а също и личните архиви на Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer и Brad Whitford, мърчандайза на групата, видео и тв-продукцията ѝ и др.

 

aerosmith

още за:

Aerosmith


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".