U2 с лирик-видео към първата си нова песен от две години насам - "Ahimsa"

22 ное 2019, 08:51 ч. 603 / 4 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео на U2 към "съзерцателната" им нова песен "Ahimsa".

   Това е първа нова музика за ирландската банда от две години насам. Специални гости в парчето са индийският музикант A.R. Rahman, както и две от дъщерите му - Khatija и Raheema, които участват с вокали.

   A.R. Rahman коментира, че значението на Ahimsa е "не-насилие" и "състрадание", които имат основен смисъл в будистката култура.

 

 

още за:

U2A.r. Rahman


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


iiii]; )' 24.11.2019 00:47:20 отговори + 1 0
Нищо особено като парче, бек вокалите с леко сполучливо включване, Боно не е същия последните години и оттам има по 2-3 парчета наистина добри в последните албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".