Убиецът на полицаи в Канада цитирал текстове на MEGADETH и DETHKLOK преди нападението

5 юни 2014, 18:48 ч. 436 / 9 6
пред./следв.

   Полицията в Канада все още усилено издирва 24-годишният Джъстин Бурк (Justin Bourque), който вчера вечерта уби трима и рани двама техни колеги в град Монктон. По-долу е разпространена от властите снимка, на която се вижда престъпникът, облечен в камуфлажни дрехи и въоръжен с автоматично оръжие.

   Точно преди да извърши нападението Джъстин Бурк е публикувал в социалната мрежа "Фейсбук" постинг, в който цитира част от текстове на песни на MEGADETH и DETHKLOK. Парчетата са съответно "Hook In Mouth" и "Castratikon".

 

Justin Bourque

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тъжно 9.06.2014 21:21:07 отговори + 0 0
Тъжно е, но при всички положения е по-лесно да се обвини една група, отколкото културата на обществото и законовите и стълбове. Аз ще ви върна още по-назад и ще припомня, че Халфорд и ко. бяха разследвани в Америка за песента "Better By You, Better Than Me" защото уж повлияла на самоубийства. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 6.06.2014 11:54:20 отговори + 0 0
Dethklok! Разбира се! Най-смислената и адекватна група с най-сериозните и смислени текстове в анимационния свят. Очевидно е изтрщял този.
Колко щастлив изглежда на снимката.
Онзи ден гледах филма The Devil's Knot. Точно за едни псевдо сатанисти, убийци и там Слейър бяха виновни. В най-лошите моменти звучеше Angel of Death.
Нормално е да реагират така незапознатите хора. За тях е странно и непонятно какво и защо се слуша от метълистите, хаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 6.06.2014 10:35:45 отговори + 0 0
те си продават оръжията и наркотиците в хранителните магазини после некви текстове им виновни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 5.06.2014 22:12:45 отговори + 0 0
Към казаното от popfolk_headbanger ще добавя, че Вагнер е бил любимият композитор на Хитлер, заради това днес музиката му е забранена в Израел, а този масов убиец е джудже в сравнение с Хитлер, значи ли да забраним в цял свят Вагнер, за да не ставаме нацисти, или да забраним изобщо класическата музика, понеже мафиотските босове слушат класика, значи децата ни, ще се вдъхновяват да стават мафиоти...?!
Проблемите са прекалено ясни, въпросът е, че в този сайт си знаем, че нещата не са така, но масово хората лесно биха се манипулирали от такава новина, понеже е лесно да следваш някакво твърдение, което ти изнася, понеже не харесваш нещо, но друго е да се замислиш, че истинската причина е в лесния достъп до огнестрелни оръжия в Америка, където всеки идиот, по всяко време може да откачи и да избие сума народ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 5.06.2014 21:23:33 отговори + 0 0
Изглежда все метълът им е виновен, наистина ...

Когато един човек му хлопа летвата, той ще си намери какво да го "вдъхнови" за да си изстреля бесовете в околната среда.

Това, че някакъв идиот, вече криминално проявен е припознал нещо от дяволиите си в нечий скапан текст на някаква си песен ( която служи за развлечение и удоволствие, попринцип ) не означава, че самата музика е "дяволска" или пък "подбужда" към насилие. Просто този конкретен персонаж е идиот.

Ако нямаше метъл, и живеехме в 13 век - при повече далновидност - сходен тип идиот би организирал кръстоносен поход, и да се бие срещу неверниците, цитирайки избирателно Библията... Това не прави Библията лоша, а просто идиотизма на някои хора е в повече ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hypnos 5.06.2014 20:22:55 отговори + 0 0
Пак метълът им е виновен.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".