Участието на MANOWAR на "Barcelona Rock Fest 2022" е под въпрос, групата се бави с договора

23 юни 2022, 15:19 ч. 1052 / 7 5
пред./следв.

   Участието на MANOWAR на "Barcelona Rock Fest" в Испания все още не е сигурно, съобщават организаторите на събитието. То ще се проведе между 30 юни и 2 юли, но все още групата не е подписала договор, който "ясно и точно да отразява постигнатите споразумения без промени в последната минута".

   Промоутърите коментират и че остават само 10 дни до началото на фестивала и те работят непрекъснато и "по всички възможни" начини за сключването на контракта. Все още има шанс "Кралете на метъла" да свирят на събитието и организаторите не казват, че това няма да се случи, а че на този етап не е сигурно.

   Отменените и по-рано, и в последния момент концерти и фестивални участия в историята на MANOWAR не са едно и две. През миналата година бандата канселира и гостуване в Пловдив, което трябваше да се случи следващия месец. Българските организатори "Fest Team" и мениджърите на групата си отправиха взаимни обвинения, а в последствие разбрахме и че нашите промоутъри съдят MANOWAR заради проваленото шоу у нас. Към момента няма информация дали се е стигнало до процес и какво е развитието му.

   Извън сцената, вчера Joey DeMaio и компания издадоха дигиталното EP "The Revenge of Odysseus (Highlights)", което е вероятно да е прелюдия към следващия дългосвирещ албум на квартета.

 

joey demaio



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CTAMAT 26.06.2022 10:07:22 отговори + 0 0
... и в крайна сметка няма да свирят на въпросния фестивал. Заменят ги Avantasia:

https://www.facebook.com/bcnrockfest/posts/1995593387310589
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 23.06.2022 22:53:19 отговори + 4 0
Хайде стига глупости! Докарайте ги възможно най - скоро да ги видим на стадион. И без това годините минават и след 10 няма да има такива групи и концерти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хайл за Кралете 23.06.2022 17:35:08 отговори + 3 9
Родните Фест Тийм са гола вода. То се вижда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 23.06.2022 17:29:43 отговори + 14 5
Алчни лигльовци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митьо Пищова 23.06.2022 16:33:44 отговори + 14 4
Държат се като мангали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".