Ученикът-стрелец от Кливланд не вярвал в Бог и се прекланял пред Marilyn Manson

11 окт 2007, 16:44 ч. 215 / 3 40
пред./следв.
След новината за поредната безразборна стрелба в американско училище (прочети) идват и повече подробности за личността на ученика, който простреля четирима души и се самоуби. Причината за свадата, заради която е бил отстранен от занятия, е била спор със съучениците му, в който той е заявил, че не вярва в Бог, а вместо това се прекланя пред Marilyn Manson. 14-годишният младеж, който е бял, е посещавал училище в което болшинството от учащите са цветнокожи, но въпреки това няма свидетелства престъплението му да е на расова основа. Coon се е обличал в готик-стил и е имал психически проблеми, а когато е бил на 12 години майка му е повикала полиция с оплакване, че той е бил изключително агресивен в дома си.


Коментари   (40)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


damned_soul 26.10.2007 23:54:23 отговори + 0 0
До сега което чух от еddy-то си правя впечатление,че е адски ограничен човек на тема метъл музика.Как може да мислиш,че хората които слушат блек,дед и готик си режат вените и как въобще ги сравняваш с емо-тата?
А по темата съгласна съм напълно с Wargasm виновна е не музиката която слуша момчето,а абилната му психика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diluted 14.10.2007 11:56:04 отговори + 0 0
В тази връзка погледнете филма на Майкул Мур (Fahrenheit 9/11) Bowling for Columbine особено тези, които обругават Менсън без основание, ще ви отвори очите за доста неща относно този проблем с престрелките и като цяло за САЩ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 12.10.2007 19:10:01 отговори + 0 0
distortion - 2007-10-12 15:11:42
eddy? На колко си години, м/у другото? ей-така, за протокола..

- Ще те излъже, че е мускулест чичко на 25 и че може да те пребие. Реално го смятам за 14-15 годишен на акъл и на 10 годишен на обща култура. (ако някой пита мен - на 18 съм) Между другото това за Gangsta имиджа и всичките престрелки в гетата идва от манталитета на тия хора. Нищо против цветнокожите, но ако човек израства в едно такова общество, то дори и бял, пак ще се сметне за гангстер и ще стреля насам натам (особено ако е с психически проблеми), така че дори и фен на 50 цента да е бил, същата работа - всичко идва от повредената глава на тоя келеш, а не от музиката, която слуша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mantas 12.10.2007 19:05:17 отговори + 0 0
"сите сте емота не се обяснявайте. а тоя пич дето се чуди що хората използват чуждестранната дума "цветнокож" вместо чисто българската "негър" да се замисли малко че ръси простотии" - я ти се замисли малко и може да се сетиш защо не мязаш на баща си а на кварталния мангал пияница. Къде съм споненал, че "цветнокож" е ЧУЖДЕСТРАННА дума??? Тази дума, както и "пъстрокож" и "шаренокож" не са български, защото не съществуват в българския книжовен език. За сметка на това за негър съществува дума в българския език- НЕГЪР, което я прави българската дума за това значение.
А другия идиот който написа "Като срещнеш някой ден някой негър по улицата, му викни "Ей, негър!" и ще видиш защо се използва думата цветнокож " ще го питам реакцията на непознат негър на улицата ще бъде ли различна ако му подвикнеш "Ей, Цветнокож!!!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 12.10.2007 15:11:42 отговори + 0 0
Manson отдавна прави поп-музика, каква агресия може да индуцира у някого? Още повече, агресията у рапа по-малко ли е? Т'ва с gangsta-имиджа не идва от Manson, ако се сещате, размахването на пищови е трейд марк на едни други цветнокожи люде...тъпото каубой нали и то е със six shooters като национална културна традиция. Усетихте ли за какво става дума? eddy? На колко си години, м/у другото? ей-така, за протокола.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 12.10.2007 14:36:44 отговори + 0 0
eddy - 2007-10-12 09:54:54
x_nrg бате мноо си зле! мнооо ти се смея! ни сам казвал 4е си блекар4е нито ни6то! нау4ете го тоя български ве! ама както и да е 14-годи6ното мом4енце си е било ЕМО! Stormcrow го каза мноо ясно
както 4алгарите се кланят на един педераст и вси4ки до един са такива как пак когато слу6а6 ММ да не се нареже6! то аз и за тва не го слу6ам айде сас здраве! не ми се разправя пове4е сас фенове на "люлката на филтови" , " дими бургер" или "мисли мъдро"

"нау4ете го тоя български ве"?????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2007 12:54:59 отговори + 0 0
хахаха чак сега прочетох че фамилното му име на тва келеменце било Coon. той затва е посещавал училище пълно с чернокожи. сигурно се е вписал дори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2007 12:51:30 отговори + 0 0
сите сте емота не се обяснявайте. а тоя пич дето се чуди що хората използват чуждестранната дума "цветнокож" вместо чисто българската "негър" да се замисли малко че ръси простотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 12.10.2007 11:24:46 отговори + 0 0
eddy смешен си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 12.10.2007 11:11:11 отговори + 0 0
Да бе...всеки изперкал американски ученик, който влезе в даскалото си с пистолет и убие Х хора се прекланя пред Мерилин Менсън... много е забавно, той човека след поредното такова обвинение преди години написа едно много хубаво есе по въпроса.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eddy 12.10.2007 09:54:54 отговори + 0 0
x_nrg бате мноо си зле! мнооо ти се смея! ни сам казвал 4е си блекар4е нито ни6то! нау4ете го тоя български ве! ама както и да е 14-годи6ното мом4енце си е било ЕМО! Stormcrow го каза мноо ясно
както 4алгарите се кланят на един педераст и вси4ки до един са такива как пак когато слу6а6 ММ да не се нареже6! то аз и за тва не го слу6ам айде сас здраве! не ми се разправя пове4е сас фенове на "люлката на филтови" , " дими бургер" или "мисли мъдро"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 12.10.2007 08:43:48 отговори + 0 0
Wargasm, каза го точно и ясно! Ако все още има някой недоразбрал, просто да не пише тук, че само дразни останалите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 12.10.2007 07:54:44 отговори + 0 0
Хора, за американците мога да говоря много и едно е от ясно по-ясно - системата им е такава, че винаги има с какво да си избършат ръцете. В случая опираме точно до това явление. Наложи ми се да завърша гимназия ( половин единадесети и цял дванадесети клас ) в Чикаго, където понастоящем живея Достатъчно е само да се вгледаш във физиономиите на тукашните ученици и ще се разбере , че в тия хора няма живот. Раждат се, ,,живеят" и умират в неведение. То всеки втори ( отбелязвам ,,всеки втори човек", а не метъл ) е на антидепресанти заради какво ли не. А повярвайте разстрел заслужават огромно количество хора, даже бих казал, че даже лесно ще се оттърват ако се разминат само с това...
Та на темата - 14 години за средностатистически американец се равнява на може бии...8-9 години за един българин. Само дето тука ( в Америка ) изключително лесно можеш да се снабдиш с оръжие и следователно да го използваш както ти е угодно. В дадения случаи говорим за поредния тип с психически отклонения, който е опрял до най-крайното решение на проблемите си. Кой обаче ще е изкупителната жертва, за да има доволни? Майка му ли - знае се, че е прибягвала до повикване на полицията, заради проблеми с разглезеното ( като всички останали тук ) идиотче. Училището ли - та на 80% от тия тука това има е едно от малкото забавления бе, какви ти мотиви за убийства в даскало...Или може би ,,цветнокожите" ученици...а, не това си е чист расизъм в държавата, която се меси в междурасовите проблеми из цял свят ( макар досега да е направила само глупости на тази тема ). И ето - изведнъж се спираме на екзотичната визия на младежа с добре познатия Менсън върху тениската. Ето ти решението на проблема - Менсън е виновен! Метъла подтиква към насилие. Всичко е въпрос на тълкуване и почти винаги тълкуването се извършва от тези, имащи властта да го наложат Кофти, а?
Абе все едно, не знам дали трябваше да пиша всичко това и се извинявам за дългия коментар, ама виждам какво става в тази държава и въобще не се очудвам на подобни случаи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 12.10.2007 00:13:54 отговори + 0 0
Надявам се да не стане сега така, че наистина на има обвинение с/у Manson за подткикващи към такова престъпление текстове. Също като едно време имаше обвинения с/у Judas Priest от родителите на онези двамата, които слушали 6 часа Stained Class и се самоуибил...просто янките явно ги пере здраво съчмата, ами това едва ли би било новина за някого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2007 23:44:10 отговори + 0 0
метълът е вредна музика. требе се склуша само дроун-ембиънт, много позитивно звучи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bathory 11.10.2007 23:25:09 отговори + 0 0
Естествено че травестита е виновен...така както са виновни чалгарките за развращаването на малките момиченца:Д То е до психика...колко може да му е акъла на момченце на 14...!Прекалено голямо е влиянието на музиката.Но пак казвам...до психика е.Аз като слушам блек не съм тръгнала да паля църкви...не умирам да съм "тру". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 11.10.2007 22:46:48 отговори + 0 0
eddy, какво те накара да помислиш, че съм блекър? Ти ако наистина се влияеш от музиката и ти се иска да се режеш... май ти си емото. Сега не знам да ти се смея или да рева на глупаво написаните стилове: BLEAK (BLACK), GRAIND (GRIND), GOTIC (GOTHIC)... ужас... Та относно музикалните ми предпочитания може да видиш тук: http://www.last.fm/user/X_NRG/ и ще разбереш, че съм далече от ЕМО или Блекър. За приликите между двете няма да коментирам, че гледам яростно си държиш на глупостта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hatred_Surge 11.10.2007 22:45:37 отговори + 0 0
eddy, ти сега какъв проблем виждаш в грайнда пък ти?!Повечето глупости стават заради блек метъла, но и това не е оправдание.Всичко зависи от хората как възприемат дадена музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 11.10.2007 22:34:32 отговори + 0 0
ся няма да се учудя ако пак ми се изтрие коментара!
съжалявам за долния пост!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 11.10.2007 22:32:09 отговори + 0 0
бате виждам колко не си ТВА ДА МИ КАЖЕ6 4Е МУЗИКАТА НЕ ВЛИАЕ ПСИХОЛОГИ4ЕСКИ, И 4Е СТИЛОВЕ КАТО DEATH, BLEACK, GRAIND I GOTIC не иска6 да си нареже6 вените ( не4е не го правят парва прилика с емотата!), второ мислете се за метали, както и емотата (2-ра прилика) правите музика за пари и насилие ( 3 та прилика). може би тук не сам достатъчно убедителен ама ако иска6 дай да се и 6те ти обясня! много е лесно да се прави музика каквато прави MM за насилие, наркотици, убииства! но за обратното не 4е е трудно просто няма да пе4ели6 толкова колкото пе4елят останалите! едва ли всеки един от вас които слу6ат метъл слу6ат такава музика само заради жицата! ВИЕ СТЕ ТО4НО ТАКИВА! АРЕ СЯ КОЙ Е ПРАВ! TRASH I HEAVY FOREVER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


X_NRG 11.10.2007 22:07:23 отговори + 0 0
Тва отдолу съм аз. И да добавя за глупостта за блекър-емо... Не се излагай човек и аз съм от ТУ, но чак толко неориентиран не съм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2007 22:06:14 отговори + 0 0
ZYKLON замълчи че ще ти се смея. Всеки може да поддържа своя имидж. Менсън не е опрял пистолет в главата на малкото копеленце и не му е казал да почне да стреля. Тъпото плужече е било с болен мозък и независимо какво е бил слушал, пак е щял да го направи. Той може и Бритни Спиърс да е бил обожествявал, ама няма да почнат нападки срещу нея и нейната музика. Виновно е лайненцето, че го е направило, а не Менсън, че някой негов фен е бил перко. СТИГА СПОР - ПРАВ СЪМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 11.10.2007 21:53:39 отговори + 0 0
ZYKLОN,ти кой са та да казваш кое истинско и кое не.аман от комунисти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 11.10.2007 21:22:17 отговори + 0 0
Sorgenskammer - 2007-10-11 19:28:51
eddy,моля ти се сега,какво общо имат блекарите пък с емотата?
разпознайте 10те разлики! ся ми спи ъв ТУ напрао ни режат друг пат 6те ви говоря за приликите м/у емота и блекари!Айде със здраве и Мартин ЗАИМОВ кмет на софия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 11.10.2007 20:52:42 отговори + 0 0
Като срещнеш някой ден някой негър по улицата, му викни "Ей, негър!" и ще видиш защо се използва думата цветнокож Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mantas 11.10.2007 20:15:45 отговори + 0 0
Абе тая дума "цветнокожи" на български НЕГРИ ли значи? Като трябва да се пише само на кирилица айде да се пише и на български, не на новговор. А че не е варвал в Бог - в кой бог да вярва някой на име Аса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 11.10.2007 19:35:28 отговори + 0 0
Анонимен шматката си ти БЕ!Никой ли не се запита,защо на 12 години е посегнал на майка си?Много просто липса на възпитание и отговорност.За някои метълът може да е насилие,но за мен е успокоение и начин на живот.Есяко стадо си има мърша и всяка новина АНОНИМЕН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 11.10.2007 19:34:03 отговори + 0 0
а това е виновен единствено дози двуполов изрод и никой друг.За съжаление,се напълни с всевъзможни скапани групи бпевци като този.Това е един вид тумор към музиката,който трябва да бъде отсранен.Най-тъпото от всичко е,че има болни типове,които се радват на тези нещаи си мислят,че това е музика.Доста станаха май случаите,където психари с тениски на менсън,корн и други водещи се за метъл бози испотрепаха сума ти народ в училищата.Аз поне не съ цул някой фен примерно на кенибъл да е изя някой.Или пък фен на Криейтър да е вдигнал някое училище във въздоха.Дори откачените блек метъли не вършат,чак такива идиоти.Слушайте си тези псевдо групи,плювайте по истинската музика това си е ваш проблем.Винаги ще си останете безлични.А за съжаление
се опитвате да изразявате мнение за музика,която никога няма да може да разберете.Просто защото с цел да сте модерни,сте стигнали до ниво сепия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 11.10.2007 19:28:51 отговори + 0 0
eddy,моля ти се сега,какво общо имат блекарите пък с емотата?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 11.10.2007 19:13:10 отговори + 0 0
е ми кво може да се очаква от фен на тоя изрод освен звратня! 6то напрао си4ки готик и блекари не бият патрона... така или иначе 6те стигнете по барзо до там дето стетрагнали! естествено без да нараняват другите! ЕМОТА ГАДНИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


anonimen 11.10.2007 18:59:29 отговори + 0 0
Аве шматки,тука се говори за Менсън и за фена му,кво намесихте пак Димайо.Ей,аман от тъпи хевита ве,все се врете дето не ви е работа....големите металисти..слушайте там песничките за рицари и мечове и не се обаждайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 11.10.2007 18:54:29 отговори + 0 0
Е не, специално за масови убийства (опити за убийства) извършени от деца, винаги се вдига много шум...и все стават в Америка. Това изглежда е държавата с най-много психари... Пък музиката, която е слушал, просто начин да се различи неговия случай от този на предишните и следващите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2007 18:46:19 отговори + 0 0
в Кливланд насилието вобще не е рядкост, хората трябва да свикват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 11.10.2007 18:25:15 отговори + 0 0
Blackiel,аз също.Айде да ходим заедно да трепаме ън-трюта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 11.10.2007 17:33:02 отговори + 0 0
Пак казвам - келешчето е било болно и не е виновен Менсън за това. Менсън може и да го слушат болни хора, но не той е причината за състоянието им. Аз самият съм върл фен на групата, но нито се правя на готик, нито на ЕМО. Атеист съм (100%-тов), но не заради Менсън. Гадния червей е трябвало да си пръсне мозъка насаме, без да ходи да стреля по невинните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blackiel 11.10.2007 17:22:07 отговори + 0 0
Аз пък вярвам в Joey DeMaio. Hail Joey! Hail Joey! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 11.10.2007 17:21:40 отговори + 0 0
Има къде-къде по-големи изроди и потенциални убийци от това момче,просто те са "вярващи","нормално" облечени и за тъпите си родители са най-добрите,дори и когато блъскат с новото BMW всеки втори по улиците.
Но това не значи,че оправдавам този Coon,изобщо не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.10.2007 17:09:11 отговори + 0 0
боже откъде е взел тва оръжие ацката мания Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 11.10.2007 17:06:16 отговори + 0 0
Ами, не - набил е майка си един вид, но нямах време да превеждам всичкото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Adder 11.10.2007 16:56:55 отговори + 0 0
а когато е бил на 12 години майка му е повикала полиция с оплакване, че той е бил изключително агресивен в дома си,
Сигурно е отказал на висок глас да чете петокнижието или да разходи песа на мама. Интересно ако не се носил като готик, дали са щели да разберат или предположат, че има психически проблеми / че има, има - учи заедно с цветнокожи и наред с това се е самоубил/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".