Ученикът-убиец в САЩ бил вманиачен по RAMMSTEIN

29 авг 2012, 08:59 ч. 526 / 6 47
пред./следв.
В понеделник, 27 август, първи учебен ден за гимназията "Perry Hall" в Балтимор, се разигра трагедия, при която 15-годишният Bobby Gladden (на снимката) застреля свой съученик в стола на училището. Gladden е бил обезвреден и арестуван сравнително бързо, преди да нарани други хора или себе си. В профилите му в социалните мрежи той се описва като "метълист", запален фен на Marilyn Manson, SLIPKNOT и особено на немската банда RAMMSTEIN. В деня на инцидента Bobby пише на статуса си във "Фейсбук" - "Първи ден от училище, последен ден от моя живот. t(~_~t), майната му на света". След което се качва в училищния автобус с чанта, в която има разглобена пушка, 21 патрона и бутилка водка. Останалото вече е история...
Bobby Gladden

още за:

Bobby Gladden
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (47)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Преминаващ 30.08.2012 18:07:13 отговори + 0 0
the stupid - 2012-08-29 21:20:43
Аре стига бе!, изтърсак, яж тор! Може и с чесън... Чесънът гони Сатаната

Много си зле, глупако, много!!! Дано поне караш само на чекии, че да не се мултиплицира простотията ти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сър Стенли Ройс 29.08.2012 21:23:44 отговори + 0 0
ГЛУПОСТИ! Причината по вероятно са тъпите му съученици, който са го ебавали по някъв начин и му е писнало и е ришил да ги изтреби гадовете. Който го е приживявал знае за какво става въпрос... Няма нищо общо с музика, останалото е история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 21:20:43 отговори + 0 0
Аре стига бе!, изтърсак, яж тор! Може и с чесън... Чесънът гони Сатаната Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 21:18:32 отговори + 0 0
Тигър, ама аз се съгласих с теб! Ок, Лейди Гага също вдига адреналина, може би на някои и пишката им вдига! Но че в метъла има агресия, която може да те подтикне към някакви разрушителни действия, напълно отговаря на истината! И в интерес на тази същата истината, музиката е огледало на обществото, на проблемите, на манталитета, на света като цяло... Метълът е бърза музика, крайна музика, тъмна музика, шипове и черепи е... И оказва влияние върху психиката на всеки сушащ я! Друг въпрос е, че може да си ненормалник и без да си метъл, че може да се изрусиш, да решиш, че си Жокера, да разстреля дузина хора в киносалон и да си вярваш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аре стига бе! 29.08.2012 20:13:18 отговори + 0 0
Наистина не мога да повярвам, че уж интелигентни и мислещи хора се връзват (все още) на подобен род "журналистически" сензации... Така като прочетох профила на младежа, не ще да е от Рамщайн, а от диетичната кола и пикантната панировка на KFC агресията му... Релевантността на храната към поведението е също толкова силна, колкото и музиката, която човек слуша... Егати, тази статия е достойна за вестник "Над 55" или "Трета възраст", ама и бабите вече не кълват на мухи...

Разочаровате ме. Особено нек`ви тука с претенции по литература. Алоооооу, Стюпид, лекинко с дипломната работа, не си единствения дипломирал се тука...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Даниел 29.08.2012 19:53:03 отговори + 0 0
Аз пък като слушам Кейти Пери в колата, давам повече газ отколкото ако слушам Металика, например. Да се даде под съд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sorgenskammer 29.08.2012 18:43:46 отговори + 0 0
обикновен американски идиот Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alien reptile 29.08.2012 18:01:15 отговори + 0 0
Затова да се намалят катастрофите и агресивното поведение по пътищата трябва да се пуска само дуум по радиото.А и като тоя юнак,ако беше фен на Катидръл например,едва ли щеше да трепе хората,а как няма да го побъркат такива палячовци като менсън,слипнот и рамщайн??С тоя акт момчето по-скоро е изразило отчаянието си от тези групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 16:38:47 отговори + 0 0
ебаси ''металиста'' http://www.facebook.com/bobby.gladden.14 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 29.08.2012 16:26:39 отговори + 0 0
"...обезвреден и арестуван сравнително бързо, преди да нарани други хора или себе си. В профилите му..." в мрежата се описва като човек, който обича картофки с кетчуп, бутчета от KFC и диетична кола. Ама така не се пише "сензация". Трябва да е мрачно, зловещо и да са намесени нашумели имена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 29.08.2012 16:14:30 отговори + 0 0
Но метълът има такова действие и въздействие!
____
Човече, никой не го отрича, но това е все едно да кажеш, че в метъла музиката се пише предимно с ноти.
Вярно е, но важи за всеки музикален жанр.

Пускат ти песен, която харесваш - вдигат ти адреналина. Пускат ти приятна енергична песен - вдигат ти адреналина. Пускат ти песен, която мразиш - вдигат ти адреналина, макар и по други причини. Слушал си до момента бавна заспала музика и изведнъж минаваш на нещо с по-високо темпо - адреналинът ти се вдига. В крайна сметка резултатът, съотнесен към шофирането, ще е доста близък при всички случаи. Затова и подобни изследвания не трябва да се приемат буквално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 29.08.2012 15:46:08 отговори + 0 0
Горното може ясно и просто да се обясни с израза Conspiracy of Silence (поздрав за всички с едноименната песен на Godgory)
Отклоняване на акцента от истинските проблеми се прилага всеки ден и нявсякъде, включително и при нас. Който има очи ще види. Именно Мерилин Менсън в интервю за филм на Майкъл Мур (свързан с едно друго клане в американска гимназия) беше заявил, че може би не той (който обществото тогава пак обиняваше) е виновен за случилото се, а американския президент, който бомбардира и тероризира половината свят. Но просто е по-лесно и удобно да се обвинят такива като него и всичко е точно. Лицемерие и двоен стандарт - инструментите, които силните винаги са употребявали, за да оправдаят политиката си на забогатяване по един или друг начин... А този горния нещастник и пострадалите около него - косвени жертви, които явно може да си позволим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 15:41:53 отговори + 0 0
Моля ви се, само не ме поучавайте в областта на американската литература! От статистики нищо не разбирам, написах какво съм прочел, наистина съм го прочел, проучването е от 2009-та; не пледирам в случая, че други песни, които имат подобен заряд, нямат същото въздействие! Но метълът има такова действие и въздействие! Караш си колата, пускаш си Seek and Destroy и усещаш прилив на хормони от надбъбречната жлеза, превръщаш се в същински магистрален тигър
А за литературата...няма да влизам в никакви спорове тук, защото ще ви схрускам до последен кокъл! Само ще спомена, че дипломната ми работа в СУ-то беше вид съпоставка между творчество/живот на Едгар Алан По и уругвайския писател Орасио Кирога. Едгар Алън По е гениален, но не е в ред с психиката, което е задължително за да си гениален! Всъщност По дори не е особняк, той е луд!
Анонимен, ти си жалък!!! Американските селяни били каубои...хахаххахахаххаа...В Айова ли са каубои??? Хахахахаха... Каубоите са във филмите на Серджо Леоне, останалите са си селяни, многодетни, с червени вратове и смачкани пикап автомобили, като е редно да посочим, че само 5% от населението на САЩ е земеделско!
Бъдете щастливи и смазвайте редовно пищовите си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.08.2012 15:11:53 отговори + 0 0
ала ставаше дума за Англия, и по-скоро беше проучване, в което дадена радиостанция пуска няколко безлични поп парчета, а после излъчва енергично рок парче, изследвали са реакцията на шофьорите, които под звуците на рок парчето качват драстично скоростта...да не се впускам в по-подробни коментари, само да посоча, че Speed King на Пърпъл и Highway to Hell на братята Young бяха сред тях...
---------
Знаеш ли какво доказва това?

Нека ти кажа:
Абсолютно нищо.
Накарай тестовата група след някоя безлична поп-песен да чуе, да речем, "Whenever, Wherever" на Шакира и резултатът ще е същият, можеш да бъдеш сто процента сигурен. Една енергична и мощна песен подтиква към енергични и мощни действия, особено пък ако идва след заспалата безличност на съвременния поп.
Потърси концертни записи на Rodrigo y Gabriela. Те не се водят метъл, макар че в сетлистите им редовно присъстват парчета на Metallica и Led Zeppelin - принципно са китарен дует, свирят на класически китари... Публиката им само дето пого не прави. Иначе дивеят като за последно. И защо? Енергия, брат, това е.
Метълът по дефиниция си е енергична, адреналинова музика, естествено, че ще подтиква към съответните действия. Само дето това го прави всяка енергична адреналинова музика, не само метълът. И ако не си развален в главата, нито метълът, нито нещо друго ще те подтикне към убийство.

А това да определяш Стивън Кинг като психопат е просто неправилно. Човекът умее да плаши, наистина, но далеч не е само това, да не говорим, че е вероятно най-успешният в комерсиално отношение жив писател. Освен това е рок-фен и дори е свирил в една или две групи. Така де, нормално е да бъде споменаван като влияние върху рок-музикантите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 15:01:27 отговори + 0 0
абе stupid, ти си изтъпял верно..стига с тия шофьори, как давали газ и ала-бала..Кинг и Алан По били психопати - това е върховно изказване на глупостта.
и да знаеш, тва клише за кънтрито, че било американска чалга е отдавна изтъркано и въобще няма резон,дори само поради факта, че кънтрито заедно с блуса е в основата на рокенрола, бате, американските селяни и каубои имат много общо с рокерите в началото и да ги сравняваш с бг мангалите дето щракат с пръсти на балканската помия наречена чалга, си е 300% stupid-ity....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


geregrave 29.08.2012 14:51:42 отговори + 0 0
@the stupid
:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стивън 29.08.2012 14:33:12 отговори + 0 0
Еба ти жалкара. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 14:02:04 отговори + 0 0
geregrave, защо намесваш чалгата, която е съвсем локално явление? Чалгата в САЩ е кънтри музиката! Както написах по-долу, доста рапъри са постреляли и са се изпозастреляли! Конкретният случай тук е с an american boy, но аз подчертавам същността на метъла, а сърцевината на метъла е бунт чрез музикална агресия, която при единици може да премине в реална агресия! И не напразно приятелите от Метъл Хамър вкарват в броевете си писатели психопати, а именно С. Кинг, Едгар Алан По...защото по някакъв начин са оказали влияние и се/ги отъждествяват с метъла!
А що се отнася до статистиката...не можах да намеря линка към статията, ала ставаше дума за Англия, и по-скоро беше проучване, в което дадена радиостанция пуска няколко безлични поп парчета, а после излъчва енергично рок парче, изследвали са реакцията на шофьорите, които под звуците на рок парчето качват драстично скоростта...да не се впускам в по-подробни коментари, само да посоча, че Speed King на Пърпъл и Highway to Hell на братята Young бяха сред тях...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 13:53:32 отговори + 0 0
Тигър е прав, музиката не е определяща за деянията, тоя просто е имал проблеми.
Варна, нашето общество е много по-сбъркано от американското, дори само заради факта, колко чалгари има в тая дупка на Балканите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 29.08.2012 13:20:59 отговори + 0 0
Музиката надали има нещо общо с нещастията в живота на момчето (и на убийците въобще). Пресата си пуска новинки и търсят под вола теле. По тази причина сума ти групи през годините бяха съдене за подстрекаване към убийства и самоубийства: Ozzy, Judas Priest, Twisted Sister, Megadeth, AC/DC.
Горките деца: и убиеца и жертвата му! И двамата са жертва на сбърканото общество, в което са живели!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 29.08.2012 12:46:05 отговори + 0 0
Хехе...
"KILL IT! KILL IT! KILL IT! IT MUST DIE!"
Това е цитат от песен на Helloween, впрочем.
Относително миролюбива група, доколкото знам...

Деанам... Странно ми е това, че на музикалните предпочитания на олигофренчето се отделя повече внимание, отколкото на факта, че е съумяло да внесе бутилка силен алкохол и огнестрелно оръжие в училище, без никой да разбере за това. Може би ако процедурата по получаване на лично оръжие в САЩ беше малко по-сложна и пистолети, пушки и така нататък не бяха достъпни за практически всеки идиот там, нямаше да се стигне до този случай, нито до десетките случаи на други тийнейджъри, стрелящи в училище. Тийнейджъри, които не заявяват, че са "метълисти", имам предвид.
`щото за да стигне това идиотче до там да си трепе съучениците, трябва родителите му да са пълни олигофрени. Друга опция просто няма. Да дадат на едно хлапе практически свободен достъп до пушка, да не му обърнат внимание, когато очевидно има проблем, да го оставят само... Тъпанари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 29.08.2012 12:42:58 отговори + 0 0
Мда - метълът и рокът са виновни за световния глад, повсеместното затъпяване и финансовата криза!

А не например (в случая с идиотчето горе), огромното класово разделение, психологическия тормоз, щото видиш ли не е сред популярните и т.н.

Имаше преди време един филм "Bang! Bang! You're dead!" - много ясно бяха отразени причините за пубертетските убийства в САЩ. Изненада! Сред тях НЕ фигурира предпочитаната музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 29.08.2012 12:40:08 отговори + 0 0
Метълът не може да е причина. Аз самият слушам доста екстремен метъл, бил съм на концертите на Vader/Marduk, Hypocrisy, Mayhem/Venom, Loud Festival с Asphyx, Mesuggah, Behemoth и не видях агресивни прояви на феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 29.08.2012 12:34:04 отговори + 0 0
@the stupid (респ. барабанист по заобиколному)
"Единствено коментирам въздействието на метъла върху хората. Статистически е доказано, че слушайки метъл в автомобила те води до натискане на газта и по-високи скорости."

Брей ти голям статисти се извъди. Да не работиш в НСИ.

То твоята логика (статистика :-)) к'во ще се излезе, че слушащите чалга си правят масаж на четирите букви в седалката на колата, ли? Или не държат волана с ръце, 'щото пръстите им за заети да правят друго?
Смях!


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 29.08.2012 12:28:01 отговори + 0 0
@ bed$ - +1, аз винаги съм харесвал Rammstein точно затова - текстовете и идеите, която искат да ти предадат, казана по заобиколен начин с поезия. Харесва ми начина, по който те карат да се замислиш върху това какво всъщност се крие е преките думи. Работа за интелигентни хора. хехе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


geregrave 29.08.2012 12:27:45 отговори + 0 0
Всъчщност това вече сме го гледали(слушали - за все още млекопитаещите металисти) - да Ви напомня това за съдебния процес от 1989 г.
хм, коя ли беше групата?
мммммм
а сетих се Judas Priest :-)

Пародия!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sonne 29.08.2012 12:26:04 отговори + 0 0
Хора, да приемем един път за винаги, че това е музика, да спрем да обобщаваме и да слушаме каквото ни радва душата... или ни сграбчва за гърлото....да си лепнем табелките и директно към психиатъра!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ppb 29.08.2012 12:15:29 отговори + 0 0
И чалгарите у нас стрелят в дискотеките, но никоя медия не пише: "Фен на Петкана стреля в клуб в слънчев бряг" Двете неща нямат връзка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 12:14:33 отговори + 0 0
the stupid - 2012-08-29 11:29:56
Защо по концерти на the Shining се хвърлят бръснарски ножчета в публиката, а на групата е забранено да концертира в определени държави?

Тия в Каварна, дето хвърляха библии са също толкова вредни.

Jasta - 2012-08-29 12:00:27
Аз също съм фен и на трите групи,и на доста подобни,но съм си нормален.

Не е съвсем сигурно, хахахахахаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 29.08.2012 12:00:27 отговори + 0 0
Аз също съм фен и на трите групи,и на доста подобни,но съм си нормален.То,ако всеки беше като тоя,какво щепе да става по улиците?Поголовна сеч едва ли не.Тед Бънди,Ричард Рамирез,Уейн Гейси,Ед Гейн,Чикатило и други знайни и незнайни серийни убийци и те ли са били фенове на метъла?Това са глупости.Тъпите пceвдо християни в Америка пак се чудят на кого да припишат вината,че децата им са зле,вместо да потърсят вината в себе си.Сигурен съм,че това хлапе има проблеми в семейството,ако може да се нарече така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 29.08.2012 11:31:51 отговори + 0 0
А, да! И за Рамщайн - пичът с прякора бед и някакъв полудолар е съвсем прав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 11:29:56 отговори + 0 0
По кои въпроси, Анонимен? Аз въпрос не виждам! Единствено коментирам въздействието на метъла върху хората. Статистически е доказано, че слушайки метъл в автомобила те води до натискане на газта и по-високи скорости. Да не говорим за наистина екстремните концерти, където мирише на смърт отвсякъде! Защо задържаха вокала на Lamb of God? Макар че според мен е невинен! Защо по концерти на the Shining се хвърлят бръснарски ножчета в публиката, а на групата е забранено да концертира в определени държави? Макар че аз не бих си срязал вените! Защо беше задържан басистът на Queens of the stone age? Да не продължавам с Mayhem, Deicide и още редица ненормалници. Макар че на мен са ми симпатични ненормалници!
А що се отнася до усмихнатите и щастливи лица на доволна публика след хубав концерт... Sex, drugs and Rock'n Roll - и трите усмихват и те правят щастлив, но когато ги афишираш, тогава и трите говорят, че имаш проблеми със себе си и света! Голям фен съм на Slipknot, но няма човек в хармония и мир със себе си, който да слуша Slipknot. Само да прочетеш текстовете от Subliminal verses и влизаш в състояние на кататония /някои за кратко, други за по-дълго/!
И да поясня, далеч не съм на мненине, че метълът е причината момчето Боби да извърши убийство, що рапъри се изпозастреляха...но държа на думата си, че метълът е агресивна музика, в която рогата и тъмната страна на дух и душа са на пиедестал! Все пак това е мой мироглед, а всеки има право на собствен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 11:25:47 отговори + 0 0
Разбира се, че музиката е причината за всичко. Метълът е зла и скверна музика, която превръща хората в серийни убийци. Yeah, right.
Бас държа обаче, че има купища тъпанари, които наистина го вярват, и след един такъв инцидент гледат със сянка на овчи интелект в очите и кимат утвърдително: "Ами да, видяхте ли сега, нали ви казахме."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bed$ 29.08.2012 11:21:54 отговори + 0 0
боже, който разбира текстовете на Rammstein знае, че изобщо не са нито подстрекателски, нито екстремистки

всъщност голяма част от тях са си доста поетични и красиви
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соня 29.08.2012 11:01:32 отговори + 0 0
Този голям металист ще да е, чак Рамщайн и Мерилин Менсън слушал, тц-тц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sonne 29.08.2012 10:44:23 отговори + 0 0
Ама разбира се! Има нещо изключително депресивно и разрушително в усмихнатите и щастливи лица на доволна публика след хубав концерт и още как! И да знаете - когато има такива мероприятия - умолява се обикновенното гражданство да си стои или залостено у дома, или да избира по-отдалечени маршрути, от мястото на проявата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 10:40:19 отговори + 0 0
the stupid, не се прави на компетентен по всички въпроси, защото най=много да започне да изглежда така, че се припокриваш напълно със значението на ника си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 10:36:18 отговори + 0 0
Абсолютен "металист", йееееаа, пфуууу!

Метълът е виновен за всичко, еййй!
Дееееба и идиотите тъпи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Недка 29.08.2012 10:14:22 отговори + 0 0
хайде сега музиката им виновна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 29.08.2012 10:11:30 отговори + 0 0
Рамщайн далеч не са екстремен метъл! Но принципно метълът се слуша от неуравновесени хора, хора несигурни в себе си в тийнейджърските си години, хора със склонност към черногледство и т.н.! Екстремният метъл е песимизъм в чист вид! Ако момчето слушаше кънтри или съвременен попец, едва ли щеше да е склонен към такива постъпки и да притежава подобен дисбаланс в душата си! 100 % вярно е, че метълът е голяма доза агресия, което не означава, че трябва да отнемаш чужд живот, разбира се!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Silent Sonata 29.08.2012 10:08:23 отговори + 0 0
Явно младежа,не е схванал идеята за изразяването на гнева в метъл музиката.Едно е да си пуснеш нещо ,в което се крещи ,че хората са лайна,съвсем друго е да отидеш и да разстреляш некви хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 29.08.2012 10:04:38 отговори + 0 0
Хмм, аз слушам далеч по-"екстремни" групи от това едноклетъчно, но все още не съм изкормил съседите си... Също някакси успях да мина през гимназията без да има смъртни случаи. Изключително странно, нали? Явно нещо не ми е наред щом слушам тежка музика и НЕ убивам хора! Oh wait... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 10:04:21 отговори + 0 0
Очаквано, екстремния метъл до това води. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 09:59:07 отговори + 0 0
Рок музиката не дължи нищо на обществото.Тя само казва истината в пряк текст.Вредна е чалгата, защото възпитава в проституция и селяния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Huko 29.08.2012 09:50:16 отговори + 0 0
супер.. аз слушам Cannibal Corpse, затва - айде да изтрепя всичко живо.. тия наред ли са?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.08.2012 09:42:14 отговори + 0 0
Много е забавно как при такива случаи хората ВИНАГИ обвиняват музиката, и по-специално метъла за действията на виновния. Добре де, ами ако този човек слушаше Тони Стораро и Ивана, какво щеше да стане? Щяха да си кажат, че е приемерен гражданин, който не се напива всяка вечер и не е склонен да се сбие (или да убие) за най-малкото ли? Едва ли, но нали трябва ние (метълистите) да излезем най-черни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.08.2012 09:40:31 отговори + 0 0
Сега Америка ще съди Рамщайн за вредно влияние над младежта и склоняване към убийство. Тва, че катила е бил метъл по никакъв начин не го прави убиец, причините са съвсем други 100% Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".