Удариха китариста на AS I LAY DYING с бутилка по главата на концерт

25 фев 2008, 07:52 ч. 148 / 2 7
пред./следв.
Съвсем скоро след инцидента случил се с PAIN в Германия (прочети), за малко друг музикант, този път от AS I LAY DYING, не пострада по-тежко, а се отърва само с леко зашеметяване. Китаристът на групата Nick Hipa е бил ударен по главата със стъклена бутилка по време на концерт в Сидни, Австралия на 24 февруари. За щастие шишето не се е счупило и единствено това е спасило Nick от по-сериозно нараняване.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 1.03.2008 00:11:24 отговори + 0 0
дано са по-точни следващия път! ще е забавно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow Demon 26.02.2008 11:58:35 отговори + 0 0
В интерес на истината, май само в България са стриктни проверките за опасни предмети.

Например в Чехия стъклени бутилки се продават вътре в концертните зали и неговоря само за клубове, а дори когато концерта е на стадион или голяма зала. Отделно охраната проверява да не внасяш храна или бира купени отвънка, но нямат нищо против ако влезеш с нож или 1м верига.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 25.02.2008 18:48:31 отговори + 0 0
Ама то хубаво - охраната няма да разбере, ама хората до него? Пак казвам - ако до мене някой хвърли бутилка по сцената аз лично ще го предам на охраната... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2008 16:14:03 отговори + 0 0
абе ако ще и емо да е групата... за какво трябва да чупиш нечия глава? много много тъпо... наистина ако подобен идиот бъде хванат, трябва да му се ебе майката... лошото е, че в мелето обикновенно не може да се разбере от къде е дошла бутилката... друг е въпроса и кой е допуснал опасни предмети като стъклени бутилки на концерт... ма като се свири в клубове е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow Demon 25.02.2008 12:27:41 отговори + 0 0
Защастие на шишето му няма нищо

Иначе наистина е адски тъпа постъпка. Има групи като тази, които си заслужават освиркване или замеряне с... яйца промерно, ама това с бутилката си е абсолютна селения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


S-O-D 25.02.2008 09:43:39 отговори + 0 0
отново много глупава постъпка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 25.02.2008 09:14:24 отговори + 0 0
Добре бе, аз защо не хванат келеша от публиката и не го смажат от бой??? Аз ако съм на концерт и някой до мене метне бутилка по любимата ми група, ще го изкарам при охраната с тупаници, пък те да го довършват. Тия хора, за да слушат ли отиват на концерт или да се напиват безпаметно и да правят мизерии.?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".